یک فعال رسانه ای درباره نقش رسانه ها در صیانت از نام خلیج فارس گفت: رسانه ها دراین رابطه می توانند هم از نظر وضع موجود و هم برای تاریخ و آینده تاریخ تاثیرگزار باشند به طوری که آینده خلیج فارس در دست رسانه های مجازی است.
خبراقتصادی: جعفر محمدی افزود: وضع موجود به معنی استفاده صحیح از نام صحیح و تاریخی خلیج فارس و مقابله با تحریف های موجود با استناد به اسناد تاریخی است.
مدیر مسئول سایت خبری- تحلیلی عصر ایران ادامه داد: از نظر تاریخی برای اثبات نام خلیج فارس گاهی به سوابق رسانه های سال های قبل استناد می کنیم. به طور مثال یک روزنامه مصری چندین سال قبل نام خلیج فارس را آورده یا در نقشه عربستان سعودی نام خلیج فارس درج شده که اینها گواهی برای اثبات هویت تاریخی خلیج فارس است.
محمدی با اشاره به موفقیت و عملکرد خوب رسانه ها در این زمینه افزود: رسانه ها شاید به دلیل اینکه بحث خلیج فارس یک بحث ملی و تاریخی است و جناح بندی و سیاستی در آن دخیل نیست مسئولانه و خوب عمل کردند.
وی افزود: در قبال خلیج فارس نباید انفعالی عمل کرد و باید رویکرد فعالی داشته باشیم که آنها را منفعل کنیم. برای نمونه چندین سال پیش ما پیشنهاد تغییر نام و نامگذاری جزایر خلیج فارس به «استان خلیج فارس»را مطرح کردیم که باعث واکنش شدیدی در کشورهای خلیج فارس شد. بطوریکه العربیه یک هفته درباره این موضوع مصاحبه های فراوانی را منتشر کرد که در محکومیت این پیشنهاد با وزرا، مدیران و استادان عرب مصاحبه کرد.
محمدی گفت: این جشنواره ها بسیار می تواند موثر باشد مشروط بر اینکه ابعاد بین المللی پیدا کند و از مرزهای خودمان به فراسوی مرزها گسترش پیدا کند و هنرمندان وبزرگان از خارج از کشور در آن حضور پیدا کنند.
علاقه مندان به شرکت در نخستین جشنواره رسانه های مجازی خلیج فارس می توانند آثار خود را در رشته های تیتر و لید، خبر و گزارش های خبری، عکس، فیلم خبری، وبلاگ نویسی ، نماهنگ و کاریکاتور تا ۳۱ تیرماه به نشانی سعادت آباد، بلوار دریا، خیابان مطهری شمالی ، کوی مروارید، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، دبیرخانه جشنواره و یا به نشانی اینترنتی Tehran@farhang.gov.ir ارسال کنند.