افزایش سرمایه 390 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها علاوه بر تبدیل نمودن بانک به بزرگترین شرکت بورسی کشور، موجب فراهم شدن زمینه خروج بانک از شمولیت ماده 141 اصلاحیه قانون تجارت در پایان سال 1397 شده است

اقتصاد گردان - بانک تجارت در گزارش تفسیری خود، اعلام کرد که زیان انباشته بانک در سال 1398 به میزان 2 درصد کاهش یافته و فروش سودآور، سرمایه گذاری ها، فروش املاک و دارایی ها، از برنامه های مهم بانک بوده است. نقدینگی بانک تجارت نیز در اردیبهشت 99 به طور میانگین معادل 28900 هزار میلیارد تومان بوده است.
افزایش سرمایه 390 درصدی از محل تجدید ارزیابی دارایی ها علاوه بر تبدیل نمودن بانک به بزرگترین شرکت بورسی کشور، موجب فراهم شدن زمینه خروج بانک از شمولیت ماده 141 اصلاحیه قانون تجارت در پایان سال 1397 شده است. لذا در راستای تداوم این امر و توجه به سوددهی بانک، تا پایان سال 1398 زیان انباشته بانک حدود 2 درصد کاهش یافت که البته بانک به منظور ادامه این روند، برنامه های مبسوطی را به شرح زیر تدوین نموده است.
1- افزایش مانده و سهم سپرده های کم هزینه مخصوصا سپرده های جاری
2- کاهش هزینه پول سپرده های مدت دار
3- تلاش برای وصول مطالبات و کاهش نسبت مطالباتی
4- فروش سود آور سرمایه گذاری ها
5- فروش سودآور املاک و دارایی های ثابت
6- کاهش شبکه شعب زیان ده و در نتیجه بهینه سازی شبکه شعب بانک
چشم انداز، اهداف و برنامه ها
با توجه به برنامه ریزی ها، اقدامات و تلاش های انجام پذیرفته در سال 1398، بانک تجارت موفق به بهبود فرآیند تجهیز و تخصیص سپرده ها شد. تداوم این سیاست ها در سال 1398 نیز ادامه داشته به گونه ای که نقدینگی بانک در اردیبهشت ماه 1399 به مبلغ 289000 هزار میلیارد ریال بالغ شده و در بازار بین بانکی با نرخ بازدهی مناسب مصرف شده است. همچنین پیش بینی می شود با تداوم وضعیت فعلی و وجود نرخ مناسب در بازار بین بانکی، فعالیت بانک در این حوزه ادامه داشته باشد.