به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
کمیسیون تلفیق تصویب کرد:

درآمد دولت از هدفمندی یارانه ها، 66 هزار میلیارد تومان

از این میزان 48 هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه نقدی به مردم و 10 هزار میلیارد تومان نیز برای بخش تولید، 6 هزار میلیارد تومان برای بخش سلامت و 2 هزار میلیارد تومان برای بیمه بیکاری در نظر گرفته شده است.
کد خبر: ۱۵۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۸



خبراقتصادی: یک عضو کمیسیون تلفیق در مجلس با اشاره به جلسه امروز این کمیسیون گفت: در این جلسه اعضای کمیسیون رقم 66 هزار میلیارد تومان را به عنوان درآمد دولت از اجرای فاز دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها در سال جاری تصویب و تعیین کرد.





حجت الاسلام موسی قربانی افزود: از این میزان 48 هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه نقدی به مردم و 10 هزار میلیارد تومان نیز برای بخش تولید، 6 هزار میلیارد تومان برای بخش سلامت و 2 هزار میلیارد تومان برای بیمه بیکاری در نظر گرفته شده است.
وی در عین حال تاکیدکرد که این میزان آخرین مصوبه کمیسیون تلفیق مربوط به بخش درآمد و هزینه های اجرای قانون هدفمندی یارانه ها بود.




پیش از این کمیسیون تلفیق رقم 54 هزار میلیارد تومان برای درآمد دولت از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها تعیین کرده بود که با پیشنهاد برخی از اعضای کمیسیون تلفیق و تجدید رای گیری، این رقم به 66 هزار میلیارد تومان افزایش یافت.

captcha