مارک اسکوسن، اعلام کرد: طلا مانع خوبی در برابر تورم نیست و چرا هنوز افراد به مشکلات طلا توجه نمی کنند و به سهام به عنوان یک سد خوب در مقابل تورم روی نمی آورند؟
خبراقتصادی: اسکوسن موافق با گرین می گوید چون سهام نشانه دهنده رشد اقتصادی است، مانع برتری در برابر تورم برای طولانی مدت است. اما درباره قدرت طولانی مدت طلا در مقابل تورم با گرین هم رای نیست.
به گزارش اینوستمنت یو، اسکوسن باور دارد که اگر شخصی با بدشانسی طلا را با قیمت بالای 875 دلار در سال 1980 یا 1900 دلار در 2011 خریده باشد، سرمایه گذاری وی مطمئناً به زیانش بوده است؛ اما اگر سرمایه گذار باهوشی طلا را انسی 35دلار در 1970 خرید باشد، امروز با قیمت 1240 دلار، 34% سود در طی 43 سال داشته است.
همچنین طلا در طولانی مدت قدرت خرید خوبی داشته که تحقیقاتی با عنوان ثبات طلایی طی 1560 تا 1970، و به روز شده در سال 2007 این قدرت را در دو نکته نشان می دهند: اول، بین 1792 و 1971 قدرت خرید طولانی مدت نسبت به طلا پایین بوده و دوم، از سال 1971 که جهان از استاندارد بین المللی طلا فراتر رفت، طلا به عنوان برجسته ترین سد در برابر تورم شناخته شد.
این مسئه قابل توجه است که سرمایه گذاری بر فلزات گرانبها نوعی ذخیره سازی است و اگرچه مردم طلا و نقره می خرند، به سختی آنها را می فروشند در حالیکه همیشه در حال خرید و فروش سهام هستند. اسکوسن پیشنهاد می دهد تنها 5درصد از سرمایه صرف سکه های نقره و طلا و نگهداری طولانی مدت آنها به عنوان تضمینی برای شرایط سخت شود.