به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

باغی درمنطقه یک تهران در خیابان ۵ متری به میدان میوه و تره بار تبدیل می شود!

شهرداری تهران ( سازمان میادین و میوه تره بار ) در نظر دارد در یک اقدام غیرکارشناسی و عجیب در یک خیابان ۵ متری، میدان میوه و تره بار احداث نماید .
کد خبر: ۱۴۷۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴
تسنیم: تعدادی از ساکنان خیابان خلبان شهید وطن پور ( شمالی ) در  منطقه یک شهرداری تهران در تماسی با خبرگزاری تسنیم اعلام کردند : در یک خیابان 5 متری ( وطن پور شمالی پلاک 28 )  که اکثر شب ها دارای ترافیک سنگین است، می خواهند میدان میوه و تره بار راه اندازی کنند .
 یکی از اهالی ضمن تشکر از فعالیت های شهرداری تهران گفت : جا دارد شهردار تهران به همراه شهردار منطقه یک ضمن بازدید  از این مکان و اتخاذ تصمیم منطقی، مانع  از اجرایی شدن تصمیم غیر کارشناسی مدیران  سازمان میادین میوه و تره بار شوند .
     ساکنین این محله تصریح کردند : در حالیکه قطع درختان ممنوع می باشد و بارها شهردار تهران نیز نسبت به قطع درختان شهر تهران هشدار اکید داده است ، به جای گسترش فضای سبز و کاهش آلودگی قصد دارند فضای سبز فعلی را که نقش مهمی در پاکیزگی هوای این منطقه دارد را  به میدان میوه و تره بار تبدیل کنند .
      گفتنی است ، هم اکنون در فاصله 500 متر بالاتر از این باغ ، میدان بسیار بزرگ و زیبای تره بار و شهروند فرمانیه قرار دارد که ظاهراً سازمان میادین میوه و تره بار قصد دارد با احداث میدان در این باغ 3 هزار متری ، میدان فرمانیه را تخلیه نماید .
    ساکنین منطقه وطن پور از اعضای فعلی و جدید شورای شهر تهران  نیز درخواست کردند ضمن بازدید از این مکان ، مانع این کار غیرکارشناسی شوند .

captcha