به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

اقدامات سازمان دامپزشکی برای رونق تولید در شرایط تحریم

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در سال گذشته و با توجه به اوج تحریم‌ها و جنگ اقتصادی با حمایت همه‌جانبه از تولیدکنندگان شاهد رونق تولید بوده‌ایم.
کد خبر: ۱۴۲۵۱۲
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۰
اقتصادگردان- علیرضا رفیعی پور در همایش "دامپزشکی، امنیت غذایی رونق تولید" که به مناسبت روز ملی دامپزشکی برگزار شد، گفت: در سال گذشته و با توجه به اوج تحریم‌ها و جنگ اقتصادی با حمایت همه‌جانبه از تولیدکنندگان، شاهد رونق تولید بوده‌ایم.

وی افزود: همچنین سازمان دامپزشکی کشورمان موفق به کسب کرسی مهم دبیر کلی منطقه آسیا و اقیانوسیه سازمان جهانی بهداشت دام شد.

رفیعی پور با اشاره به امضای پروتکل سازمان دامپزشکی ایران با برخی از کشورها گفت: همچنان کشورهای زیادی خواستار امضای پروتکل در زمینه بهداشت دامی با کشورمان هستند.

رئیس سازمان دامپزشکی از دیگر فعالیت‌های این سازمان را ایجاد مقاصد صادراتی جدید عنوان کرد و افزود: جنگ اقتصادی برای کشورمان مزیت محسوب شد و آن توجه بیشتر به تولید داخل بوده است.

رفیعی پور بابیان اینکه رونق تولید با استفاده از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی امکان‌پذیر شده است، افزود: با اصلاح و ابلاغ دستورالعمل‌های جدید به دنبال قطع وابستگی به نفع تولید داخل هستیم.

وی افزود: با همراهی تشکل‌ها و تولیدکنندگان در حوزه‌های مختلف از جمله دانش و تکنولوژی نیز به دنبال عدم وابستگی هستیم.همچنین بنا داریم باوجود نیروهای جوان و سیاست واگذاری به مردم در گام دوم انقلاب در همه‌ی حوزه‌های دامپزشکی به خوداتکایی و خودکفایی برسیم.

رفیعی پور با تأکید بر اینکه در حال حاضر باوجود ۴۰ هزار نیروی حوزه دامپزشکی جلوتر از بحران هستیم، گفت: در ۲سال گذشته با عبور موفقیت‌آمیز از بحران‌های مختلف از جمله زلزله، سیل، آنفولانزا فوق حاد پرندگان ، تب برفکی و نداشتن بذر واکسن برای ایمن‌سازی عبور کردیم و هم‌اکنون در سال جاری جلوتر از بحران هستیم و بحران‌ها نمی‌توانند هزینه‌های غیرقابل‌جبران به دامپزشکی تحمیل کنند.

وی با تأکید بر اینکه علم و تخصص دامپزشکی از سایر علوم متفاوت است و این علم تضمین‌کننده اهداف حاکمیتی است،گفت: امنیت غذایی، بهداشت جهانی و سلامت برای اهداف اجرایی خود از سازمان دامپزشکی بهره‌برداری می‌کنند.

گفتنی است در این همایش از نمونه‌های بهره‌بردار و مصدومین در حوزه دامپزشکی و همچنین از نمونه های دولتی و غیردولتی استان‌های فعال در زلزله و سیل با حضور وزیر جهادکشاورزی و با اهدای تندیس تقدیر شد.
captcha