به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
بهبود اقتصاد مسکن در ماه های آینده

عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان: خانه ارزان می شود

عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور آینده روشنی برای بازار مسکن متصور و معتقد است: در ماه‌های آینده شاهد کاهش قیمت‌ مسکن خواهیم بودبا روی کار آمدن دولت جدید بسیاری از تغییر و تحولات در بخش های اقتصادی و سیاسی کشور با آرامش همراه شود
کد خبر: ۱۴۱۵۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸


خبراقتصادی:   عباس اکبرپوراظهار کرد: با روی کار آمدن دولت جدید بسیاری از تغییر و تحولات در بخش های اقتصادی و سیاسی کشور با آرامش همراه شود
.
وی با بیان اینکه یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری با ستایش داخلی ها و خارجی ها همراه بوده است، افزود: برای ارتباط خوب کشور با دیگر کشورها و ایجاد همکاری های جدید امیدواریم لذا این شرایط به بهبود بازار اقتصادی کشور کمک می کند.

عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با اشاره به مطالبات کشور ابراز امیدواری کرد: مطالبات 100 میلیارد دلاری کشور از غرامت صادرات نفت به کشور برگردانده شود و چرخه اقتصادی رونق یابد.

به گفته اکبرپور دریافت مطالبات کشور باعث ورود بخشی از سرمایه ها به داخل می شود ازاین رو اشتغال ایجاد می شود و به طور طبیعی قیمت ها تعدیل خواهند شد.

وی با ابراز امیدواری از بهبود اقتصاد مسکن در ماه های آینده اظهار کرد: با تعدیل قیمت ها توان مالی متقاضیان نیز افزایش می یابد و بازار مسکن رونق می گیرد.
captcha