به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
گزارش مرداد ماه بازار مسکن شهر تهران از كاهش 2.4 درصدي قيمت نسبت به ماه قبل خبر مي دهد

كاهش 72 درصدي معاملات و رشد 76 درصدي قيمت ملك در يكسال / ميانگين قيمت 13 ميليون / افزايش 26 درصدي اجاره در كشور

متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه های معاملات ملکی شهر تهران 130.3 میلیون ریال بود که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 2.4 درصد کاهش و 76.0 درصد افزایش نشان می‌دهد. منطقه 5 با سهم 12.1 درصدي از کل معاملات ، بيشترين تعداد قراردادهاي مبايعه نامه را به خود اختصاص داده است. همچنين مناطق 2 و 4 به ترتيب با سهم هاي 9.4و 8.9 درصدی در رتبه هاي بعدي قرار گرفته اند. در مجموع 72 درصد از کل تعداد معاملات انجام شده در شهر تهران در مردادماه سالجاری مربو ط به 10 منطقه شهربه ترتيب بيشترين فراواني شامل مناطق 5 ،2 ،4 ،10 ،14 ،7 ،8 ،15 ،1 و 6 )بوده و 12 منطقه باقيمانده 28 درصد از کل تعداد را به خود اختصاص داده اند
کد خبر: ۱۴۰۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۴
كاهش 72 درصدي معاملات و رشد 76 درصدي قيمت ملك در يكسال / ميانگين قيمت 13 ميليون / افزايش 26 درصدي اجاره در كشور
اقتصاد گردان - تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی شهر تهران در مرداد ماه سال 1398، به 3.3 هزار واحد مسکونی رسید که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 31.3 و 72.6 درصد کاهش را نشان می دهد.


به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، در ماه مورد گزارش، متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیربنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه های معاملات ملکی شهر تهران 130.3 میلیون ریال بود که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 2.4 درصد کاهش و 76.0 درصد افزایش نشان می‌دهد.

گفتنی است، «گزارش تحولات بازار مسکن شهر تهران در مرداد ماه سال 1398»، برگرفته از آمارهای خام سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور است که توسط اداره بررسی‌ها و سیاست‌های اقتصادی بانک مرکزی تهیه و منتشر شده می‌شود.

توزيع تعداد معاملات انجام شده بر حسب مناطق مختلف شهر تهران در مردادم هاه سهال 1398 حهاکي از آن است که از ميان مناطق 22 گانه شهر تهران، منطقه 5 با سهم 12.1 درصدي از کل معاملات ، بيشترين تعداد قراردادهاي مبايعه نامه را به خود اختصاص داده است. همچنين مناطق 2 و 4 به ترتيب با سهم هاي 9.4و 8.9 درصدی در رتبه هاي بعدي قرار گرفته اند. در مجموع 72 درصد از کل تعداد معاملات انجام شده در شهر تهران در مردادماه سالجاری مربو ط به 10 منطقه شهربه ترتيب بيشترين فراواني شامل مناطق 5 ،2 ،4 ،10 ،14 ،7 ،8 ،15 ،1 و 6 )بوده و 12 منطقه باقيمانده 28 درصد از کل تعداد  را به خود اختصاص داده اند.
 18 منطقه از مجموع 22 منطقه شهر تهران با کاهش متوسط قيمت نسبت به تير ماه  مواجه بودند. همچنين در مردادماه سال جاری شاخص کرايه مسکن اجاري در شهر تهران و در کل مناطق شهري نسبت به ماه مشابه سال قبل به ترتيب معادل 28 و 26 درصد رشد نشان ميدهند


captcha