حضور در این انتخابات انتخاب بین بد و بدتر است آدمیزاد هزار و یک عیب دارد و این انتخاب بین بد و بدتر است...
ابراهیم یزدی و محمد توسلی در صف رأی حسینیه ارشادابراهیم یزدی گفت: رای دادن یک تکلیف ملی است و من از حقی که خدا به من داده استفاده می کنم.
ابراهیم یزدی فعال اصلاح طلب و عضو نهضت آزادی برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به حسینیه ارشاد آمد.
یزدی در حالی که در صف طویل برای شرکت در انتخابات ایستاده بود در جمع خبرنگاران در این باره که تحلیل شما از آینده انتخابات چیست و آیا فکر می کنید که انتخابات به دور دوم کشیده می شود گفت: من به اندازه کافی در دانشگاه اوین کرسی های تکمیلی گذرانده ام.
وی در پاسخ به این سوال که برای چه منظوری در انتخابات حضور یافته اید گفت: رای دادن یک تکلیف ملی است و از حقی که خدا به من داده استفاده می کنم.
یزدی در پاسخ به این سوال که رئیس جمهور اصلح باید چه ویژگی هایی داشته باشد گفت: اگر هم من بگویم شورای نگهبان رد می کند.
وی خاطر نشان کرد: حضور در این انتخابات انتخاب بین بد و بدتر است آدمیزاد هزار و یک عیب دارد و این انتخاب بین بد و بدتر است.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره این که شما جزء تحریمی های انتخابات نبوده اید گفت: مگر ما مفتی هستیم که فتوا بدهیم انتخابات را تحریم کنیم نهایتا می توانیم بگوییم ما شرکت نمی کنیم.
وی افزود: حضور در انتخابات وظیفه ملی من است.
یزدی در این باره که توقع شما از رئیس جمهور چیست گفت: باید با مردم صادق باشد.