به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
اسلامی:

حمله ناو وینسنس به هواپیمای هما معنایی جز جهان‌خواری آمریکا ندارد

وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: آمریکا به دنبال این است که باز هم به دوره تاثیرگذاری در ایران برگردد اما با هوشیاری ملت ایران هرگز این اتفاق نمی‌افتد و مردم ایران با هوشیاری مسیر رشد و توسعه را طی خواهند کرد.
کد خبر: ۱۳۸۰۴۳
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۷
اقتصادگردان- محمد اسلامی در مراسم بزرگداشت سالروز فاجعه حمله ناو وینسنس به هواپیمای ایران ایر با بیان اینکه این حمله در تقویم خاطرات تمام جامعه هوانوردی کشور و جامعه جهانی باید به صورت روزمره‌ تکرار شود، گفت: تکرار آن به این دلیل است که آمریکا را به معنای واقعی کلمه جهان‌خوار و تروریست بدانیم.

وی افزود: این پرواز در مسیر مشخص، مقصد مشخص و با موقعیت مشخص در حال حرکت بوده و برای هر نیروی نظامی که در دریا فعالیت می‌کند مشخص است که این هواپیما، هواپیمای ترابری و مسافربری است و نمی‌تواند هواپیمای متخاصم باشم.

اسلامی افزود: اما آمریکا پس از این اقدام به فرمانده ناو وینسنس مدال می‌دهد و این معنایی جز جهان‌خواری آمریکا ندارد و به دنبال غارت دارایی و ثروت ملت‌ها است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: خوشبختانه در دوره‌ای هستیم که سرنوشت ایران به دست ملت تعیین می‌شود و آمریکا در آن نقشی ندارد و همین امر موجب عصبانیت آمریکا شده و دلیل تحریم‌ها هم همین استقلال ایران است.

اسلامی با بیان اینکه آمریکا سعی دارد با اعمال تحریم‌ها، چرخ توسعه کشور را کُند کند، گفت: آمریکا به دنبال این است که باز هم به دوره تاثیرگذاری در ایران برگردد اما با هوشیاری ملت ایران هرگز این اتفاق نمی‌افتد و مردم ایران با هوشیاری مسیر رشد و توسعه را طی خواهند کرد.

captcha