به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

رشد نفت شیل در سرازیری

نرخ رشد سریع صنعت نفت شیل امریکا احتمالاً سال گذشته به پیک خود رسید و به دلیل درخواست سود مالی از سوی سرمایه‌گذاران بر سر افزایش تولید، آهسته شده است.
کد خبر: ۱۳۷۹۹۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۴
اقتصادگردان- چهار شرکت تحقیقاتی انرژی و دولت امریکا پیش بینی کرده‌اند حدود ۱.۳ میلیون بشکه در روز تولید جدید نفت شیل امریکا امسال وارد بازار می‌شود که در مقایسه با حدود ۱.۵ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۸ کمتر است.
نرخ رشد آهسته‌تر به اوپک و متحدانش که از ژانویه با هدف جلوگیری از اشباع عرضه در بازار نفت، کاهش تولید ۱.۲ میلیون بشکه در روز را اجرا کرده‌اند امکان می‌دهد از کاهش بیشتر تولید اجتناب کنند. اما از سوی دیگر شرکت‌های خدمات انرژی که امیدوار بودند تولیدکنندگان شیل بودجه حفاری خود را افزایش دهند را تحت فشار قرار می‌دهد.

نرخ رشد سریع شیل در یک دهه گذشته، جریان تجارت را تغییر داده و اوپک را وادار کرده است برای تقویت قیمت‌ها، تولید خود را محدود کند. انتظار می‌رود وزیران اوپک در دیدار روز جاری خود در وین با تمدید توافق کاهش تولید موافقت کنند.

بر اساس گزارش رویترز، شمار دکل‌های حفاری نفت که معیاری برای سنجش تولید آینده است در ژوئن به پایین‌ترین سطح در ۱۶ ماه اخیر سقوط کرد که به دلیل کاهش بودجه حفاری شرکت‌های شیل بود.

captcha