به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

تداوم افت تولید نفت روسیه

برخی منابع اعلام کردند که افت تولید نفت روسیه در پی مشاهده آلودگی در خط لوله صادراتی این کشور به اروپا همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۱۳۶۵۳۴
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵
اقتصادگردان- به گزارش خبرگزاری رویترز از مسکو، دو منبع صنعتی روز دوشنبه، ششم خردادماه اعلام کردند که در پی فشار ناشی از کاهش صادرات نفت با خط لوله دروژبا به اروپا در پی مشاهده آلودگی، افت تولید نفت روسیه در ماه جاری میلادی نیز ادامه داشته است.

این منابع گفتند که از یکم تا ۲۶ ماه مه امسال، صادرات نفت با شبکه خط لوله شرکت ترانسنفت روسیه ۶ درصد نسبت به میانگین ماه آوریل این سال کاهش داشته است.

به گفته منابع یادشده، تولید نفت روسیه نیز در دوره یادشده به ۱۱ میلیون و ۱۲۶ هزار بشکه در روز رسید.بر این اساس، تولید نفت روسیه اکنون از سهمیه تعیین‌شده در توافق جهانی کاهش تولید نفت، یعنی ۱۱ میلیون و ۱۸۰ هزار بشکه در روز کمتر است. وزارت انرژی روسیه از اظهارنظر درباره این خبر خودداری کرد.بحران آلودگی نفت صادراتی روسیه در کنار تحریم‌های امریکا علیه صادرات نفت ایران و ونزوئلا سبب شده است قیمت نفت در بازارهای جهانی افزایش یابد.


captcha