به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی خبر داد

آغاز عملیات اجرایی فازهای ۳ و ۴ نیروگاه سهند بناب

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق آذربایجان شرقی از آغاز عملیات اجرایی فازهای ۳ و ۴ نیروگاه سهند بناب با حضور وزیر نیرو در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۰۵۳۱
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۹
اقتصادگردان- ناصر معینی در جلسه شورای اداری شهرستان بناب با اشاره به کلنگ زنی این فازها در ایام مبارکه دهه فجر اظهار کرد: نیروگاه بناب از پیشرفته‌ترین نیروگاه‌هاست که از این نوع نیروگاه‌ها هشت مورد در کشور در حال احداث است.

وی با بیان اینکه جهت اجرای این پروژه نیروگاهی، یک هزار و ۵۰۰ میلیون دلار اعتبار پیش بینی شده است، افزود: این واحد نیروگاهی از لحاظ مصرف منابع آب از کم مصرف‌ترین نیروگاه‌ها بوده و مصرف آب آن کمتر از چهار لیتر آب در ثانیه است.

معینی، ظرفیت نیروگاه را ۵۰۰ مگاوات اعلام کرد و افزود: فازهای جدید این نیروگاه آلایندگی زیست محیطی کمتری دارند و مدت زمان اجرای این طرح ۱۸ ماه است که واحد بخار آن نیز ظرف سه سال وارد مدار خواهد شد.


captcha