به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

نامه فوری پژویان به بانک مرکزی/آیا خودروسازان ارز مبادله‌ای می‌گیرند؟

رئیس شورای رقابت از ارسال نامه ‌فوری خود به بانک مرکزی برای تعیین تکلیف میزان اختصاص ارز مبادله ای به خودروسازان خبر داد و گفت: تنها منبع اطلاعاتی از میزان اختصاص ارز به خودروسازان بانک مرکزی است که هنوز پاسخی به نامه نداده است.
کد خبر: ۱۲۹۷۲
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۹
پژویان

خبراقتصادی: جمشید پژویان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه در حال حاضر تمام خودروسازان معتقدند کلیه اجزاء و لوزام خودروهای تولیدی خود را با ارز آزاد خریداری می کنند، اظهارداشت: این امر هنوز برای شورای رقابت با ابهام مواجه است چرا که بانک مرکزی از ارائه ارز مبادله ای به خودروسازان خبر می دهد.
وی افزود: برای کسب اطلاع از این موضوع نامه فوری را به بانک مرکزی ارسال نموده ام تا این نهاد پولی و مالی کشور جزئیات اختصاص ارز مبادله ای به خودروسازان را روشن نماید.
رئیس شورای رقابت ضمن بیان این مطلب که هنوز بانک مرکزی پاسخی را به شورای رقابت اعلام نکرده است، اضافه کرد: تنها منبع اطلاعاتی ما برای کسب میزان اختصاص ارز به خودروسازان بانک مرکزی است به نحوی که اگر مشخص شود خودروسازان تا چه میزان از ارز مبادله ای برای واردات  استفاده کرده اند تعیین دستور العمل قیمت مابقی خودروهایی که ارزبری بالایی دارند با سهولت بیشتری همراه خواهد شد.
پژویان تصریح کرد: در حال حاضر بانک مرکزی به دلیل عدم ارسال اطلاعات خودروسازان، آنالیز قیمتی مابقی خودروها با مشکلاتی همراه است که امیداورم در هفته جاری این موضوع برطرف و با ارسال اطلاعات مورد نیاز بانک مرکزی بازار از بلاتکلیفی قیمتی این خودروها خارج شود.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
0
0
قای دکتر پژویان بلاخره تکلیف ما پیش خریداران سال قبل با موعد تحویل اسفند چیه به خدا خسته شدیم اینقدر اینو انور زنگ زدیم وهیچ کس هم جوابگو نیست چرا خودرو های ما را با همان قیمت مصوب مهر ماه تحویل نمی دهنند قیمت گذاری الان برای سال جدید است چه ارتباطی به سال قبل داره تورو خدا تکلیف مارو روشن کنید امیدوارم یه مسول بلاخره تو این مملکت پیدا بشه جواب مارو بده
captcha