به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

بودجه ایمن‌سازی به نفت مربوط نیست

وزیر نفت معتقد است بودجه ایمن‌سازی سامانه گرمایشی مدارس از محل عوارض گاز باید از خزانه پرداخت شود و در حادثه آتش‌سوزی مدرسه زاهدان قصوری متوجه وزارت نفت نیست.
کد خبر: ۱۲۸۱۴۴
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۲
اقتصادگردان- بیژن زنگنه با بی‌اساس خواندن برخی اظهارات مبنی بر اینکه پرداخت نشدن سهم آموزش و پرورش از محل عوارض قبوض گاز برای ایمن‌سازی سامانه گرمایشی مدارس یکی از دلایل وقوع حادثه آتش‌سوزی در مدرسه دخترانه زاهدان بوده است، گفت: در این زمینه قانون هر چه بوده، انجام شده است. در واقع ما پولی به جایی نمی‌دهیم؛ پول به خزانه ریخته می‌شود و آنها بر اساس قانون پرداخت می‌کنند که حتما هم این کار شده است.
وی درباره نحوه این پرداخت توضیح داد: ما با وزارتخانه‌ها رابطه نداریم؛ پولی به خزانه واریز می‌کنیم که بر اساس قانون تقسیم می‌شود. این عضو هیات دولت تاکید کرد: من فکر نمی‌کنم قصوری در این حادثه متوجه وزارت نفت باشد.
captcha