با کاهش مستمر ذخایر صندوق اسپایدر نقش سرمایه گذاری بر روی طلا در جهان کم شده است و فقط تقاضا از سوی صنعت جواهرات باقیمانده است.
خبر اقتصادی:حسین اسدی نیا- در ۳ ماه گذشته مجموع ذخایر صندوق اسپایدر از ۱۳۶۰ تن طلا به حدود ۱۰۴۰ تن طلا رسیده است.حدود یک هفته است که معامله گران بازارهای سرمایه گذاری بویژه در آسیا بیشتر در بورس ها و بازار املاک مشغولند و تا حدودی بازار طلا را فراموش کرده اند و انتظار می رود با بهبود اوضاع اقتصاد جهانی، همچنان این روند تضعیف قیمت جهانی طلا ادامه دار باشد و هر افزایشی موقت و ناپایدار.
در میان بانکهای سرمایه گذاری بزرگ جهان، 2 بانک معروف گلدمن ساکس و کردیت سوییس اعتقاد دارند که ظرف 5 سال آینده قیمت هر اونس طلا شاید به حدود 1000 دلار برسد و در واقع روند کلی افزایش قیمت طلا پایان پذیرفته است.
به نظر می رسد هدف کوتاه مدت قیمت هر اونس طلا 1300 دلار باشد و شاید رسیدن به زیر این قیمت کمی زمان بر باشد و در کوتاه مدت میسر نباشد. در کل امید چندانی فعلا به قیمت طلای جهانی و داخلی نیست و این یک روند کلی است که ممکن است در این روند کلی گاهی افزایش قیمت های موقتی را نیز شاهد باشیم.