وی ادامه داد: با توجه به اینکه از سه شنبه گذشته شهردار جدید از سوی شورای شهر تهران انتخاب شده است، وزارت کشور 10 روز کاری مهلت دارد تا حکم شهردار منتخب را صادر کند و اگر جمعه را که روز تعطیل بود، حذف کنیم، امروز روز چهارم است و 6 روز دیگر از این مهلت باقی مانده است.
علیخانی تصریح کرد: باتوجه به اعلام آقای سراج ما نیازی به انتخاب سرپرست برای شهرداری تهران نداریم بنابراین آمار شهردارانمان بالاتر نمیرود. در حال حاضر برخی با احتساب آقای سلیمی و آقای مکارم، دو سرپرست شهرداری تهران به علاوه آقایان نجفی، افشانی و حناچی به ما میگویند که تاکنون 5 شهردار انتخاب کردهایم. آقای سلیمی تنها 4-3 ساعت سرپرست شهرداری تهران بودند و تا ایشان را انتخاب کردیم، حکم آقای نجفی صادر شد اما با وجود سرپرستی آقای سلیمی به مدت چند ساعت، برخی ایشان را هم جزو شهرداران حساب می کنند. اکنون برخی تمایل دارند کاری کنند ما مجبور به انتخاب سرپرست برای شهرداری شویم.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به سخنانی که درخصوص صدور حکم وزارت کشور برای آقای حناچی گفته می شود، بیان کرد: هنوز از سوی وزارت کشور حکمی برای ما نیامده است.