خودروامروز 146 با مطلب بازماندگان کشتی به گل نشسته پروتون، به بررسی خودروهای این برند در ایران پرداخت
خبر اقتصادی: خودروامروزی ها در شماره جدید این هفته نامه به بررسی محصولات پروتون در ایران و تحلیل شرایط خرید نمونه های دست دوم آن در بازار پرداخته اند .
در کنار این موضوع تأثیر کاهش تعرفه واردات خودرو بر بازار نیز تحت عنوان "نه مردم خندیدند ، نه چشم خودروسازان خیس شد" بررسی شده است.
"رکوردداران افزایش قیمت بعد از هدفمندی یارانه ها" نیز به مسأله روز این صنعت در بازار ایران که همان مبحث قیمت است پرداخته و خانواده پراید را با 70% افزایش قیمت در صدر این دسته از محصولات معرفی کرده است.
مطالب "فراری ها چگونه نام گذاری می شوند؟"؛"Egoista، جدیدترین خودرو مفهومی لامبورگینی" و "ب ام و جدید چه تغییراتی کرده است" در کنار "بررسی انواع لرزش در خودروها و راهکار رفع آن ها" ؛ "آخرین قیمت انواع دزدگیر در بازار" و "پخش زنده مسابقات فرمول یک ، برای اولین بار در ایران" از دیگر عناوین خواندنی این شماره هستند