به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

اعلام حمایت مجمع روحانیون مبارز و مجمع مشورتی اصلاح طلبان از نامزدی اکبر هاشمی رفسنجانی

مجمع روحانیون در جلسه فوق‌العاده روز پنج‌شنبه 26 اردیبهشت 92 شورای مرکزی خود که به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی تشکیل شد، به اتفاق آراء حمایت خود را از نامزدی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری تصویب کرد.
کد خبر: ۱۲۴۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۹


خبراقتصادی: مجمع روحانیون مبارز با انتشار اطلاعیه‌ای، حمایت خود را از نامزدی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد.
مجمع روحانیون در جلسه فوق‌العاده روز پنج‌شنبه 26 اردیبهشت 92 شورای مرکزی خود که به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی تشکیل شد، به اتفاق آراء حمایت خود را از نامزدی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری تصویب کرد.

بنابراین اعلان، مواضع این مجمع درباره دوره یازدهم انتخابات ریاست‌ جمهوری طی بیانیه‌ای رسمی به‌زودی منتشر خواهد شد. 




حمایت شورای مشورتی اصلاح طلبان از هاشمی

همچنین شورای مشورتی اصلاح طلبان در پی جلسه خود با صدور اطلاعیه ای آمادگی شخصیت ها و گروه های اصلاح طلب را در حمایت همه جانبه از هاشمی رفسنجانی اعلام کرد و از کاندیداهای این طیف خواست ستادهای خود را برای هاشمی فعال کنند.
جلسه شورای مشورتی اصلاح طلبان با حضور سید محمد خاتمی به منظور بررسی آخرین تحولات انتخابات ریاست جمهوری تشکیل شد.
این شورا در اطلاعیه خود آمادگی شخصیت ها و گروه های اصلاح طلب را  در حمایت همه جانبه از ایشان اعلام و تاکید کرد از همه نیروهایی که خیر کشور و انقلاب اسلامی را می خواهند  خواست فارغ از وابستگی های جناحی در هماهنگی کامل با ستاد انتخاباتی هاشمی فعالیت کنند

الیاس حضرتی نماینده اصلاح طلب مجلس ششم گفت: اصلاح طلبان و قشر قابل توجهی از اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو از هاشمی حمایت کرده و تمام قد پشت هاشمی در حمایت از وی ایستاده اند.

الیاس حضرتی در گفت و گو با خانه ملت در خصوص انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و حمایت اصلاح طلبان از بین گزینه های علی اکبر هاشمی رفسنجانی و محمدرضا عارف گفت: اصلاح طلبان تمام قد پشت علی اکبر هاشمی رفسنجانی ایستاده اند و از وی حمایت می کنند.

نماینده مردم تهران،ری،شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: همه مجموعه اصلاح طلب و غیر اصلاح طلب به معنی بدنه قابل توجهی از اصولگرایان پشت سر آقای هاشمی ایستاده اند.

این نماینده سابق مجلس با بیان این که سید محمد خاتمی نیز حامی هاشمی رفسنجانی است، تصریح کرد: اصلاح طلبان بر حمایت از هاشمی رفسنجانی اجماع دارند
captcha