به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

درخواست کانون انجمن صنفی ناوگان حمل ونقل از راننده‌ها

کانون انجمن‌های صنفی ناوگان حمل و نقل کشور در بیانیه‌ای خطاب به رانندگان اعلام کرد: چندی پیش با توقف در کار، ندای خود را هشدارگونه به گوش تمامی مسوولین ذی ربط کشور رساندید و واقعا آنها را به حرکت، با هدف کاهش معضلات وادار نمودید تا بدانند بایستی پاسخگو باشند و اگر تصور کنیم که هشدار شما تاثیر نداشته، قضاوتی منصفانه نکرده‌‌ایم.
کد خبر: ۱۲۲۱۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵
اقتصادگردان- در ادامه بیانیه آمده است: در آخرین پیگیری‌های مجدانه توسط نمایندگان شما در جلسه با کمیسیون عمران مجلس پیرامون تامین لاستیک، روغن، لوازم یدکی و قطعات پرمصرف، مراجع دولتی مکلف شدند در زمان تعیین شده اقدام کرده تا بزودی آثار مثبت آن را شاهد باشیم و قطعا بر این اساس، با تخصیص ارز دولتی برای ورود لاستیک سنگین در همین ماه شاهد توزیع لاستیک از برندهای خوب و نرخ مصوب در حد نسبتا وسیع خواهیم بود. اما ضرورتا بایستی نکات مهمی را مد نظر داشته باشیم.

چون نمایندگان شما و مسوولان مربوطه با علم به حجم و فشار کمرشکن هزینه‌های تامین نیازهای اساسی ناوگان همچون لاستیک و روغن و همچنین تعمیر و نگهداری وسیله و نیز تحقق مطالبات منطفی و بحق شما با هدف بهبود شرایط مستمرا و با جدیت در تلاشند، از این رو، دلیلی بر توقف در کار وجود ندارد.

اگر به‌طور منطقی و منصفانه بر آثار مثبت و در مقابل زیان‌های توقف کار تفکر کنیم، بی‌تردید ضررهای ناشی از توقف بیش از آن است که تصور می‌کنیم. وقتی با توقف حمل و نقل جاده‌ای ورود مواد اولیه و همچنین خروج محصولات کارخانه‌ها دچار مشکل شود آسیب‌ها شامل چه کسانی می‌شود؟ زجر جانسوز بیکار شدن برای چه کسی قابل تحمل است؟

کانون صنفی انجمن حمل و نقل آورده است: با توجه به شرایط داخلی و خصوصا خارجی کشور عزیزمان و پیامدهای بسیار بد تحریم‌های جهانی که واقعا با بهانه‌های واهی و ظالمانه بر ملت تحمیل کرده‌اند وظیفه ما توقف در کار نیست.

البته و صد البته که از نظر اقتصادی فعالیت ناوگان حمل و نقل جاده‌ای درگیر چالش‌های بزرگی است اما به خاطر داشته باشیم که اکثریت مردم زندگی خود را به سختی می‌گذرانند و شما رانندگان نیز عموما در همین وضعیت و حتی شرایط بدتری هستید اما باید همه ما در کار خود صبورانه و علامانه رفتار کنیم و امید است با برنامه‌ریزی و ساماندهی شرایط دیگر امور همواره با اکثریت مردم، این دوره بحران را پشت سرگذاریم.


captcha