رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: در راستای اجرای دستورالعمل ابلاغی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مرحله سوم آزاد سازی محدوده های اکتشافی استان در بیست و پنجم شهریور ماه سال جاری راس ساعت 10 صبح و همزمان با سراسر کشور آزاد می شوند.
اقتصادگردان- داود شهرکی افزود: محدوده های معدنی مشمول آزاد سازی در استان 286 محدوده به وسعت حدود 4800 کیلومتر می باشد که در سامانه اینترنتی کاداستر معادن به آدرس http://cadastre.mimt.gov.ir درج و متقاضیان فعالیت و سرمایه گذاری در عرصه های معدنی می توانند از ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 25 شهریور ماه نسبت به ثبت درخواست و پیگیری های بعدی اقدام نمایند.
شهرکی در ادامه افزود: هر گونه ثبت محدوده اکتشافی بر اساس مفاد قانون معادن و آئین نامه اجرایی مربوطه بوده و متقاضیان می توانند پس از ثبت نام در سامانه کاداستر معادن و اخذ گواهینامه صلاحیت فنی و مالی از سازمان نظام مهندسی معدن، متناسب با امتیاز اخذ شده نسبت به ثبت محدوده در گروه های معدنی تعریف شده در قانون معادن اقدام لازم بعمل آورند.
وی خاطر نشان کرد: به منظور انجام هماهنگی های لازم و جلوگیری از مشکلات آتی، امکان ثبت درخواستهای صدور پروانه اکتشاف در سامانه کاداستر و همچنین دسترسی های مربوط به فرایندهای درج و ویرایش محدوده های معدنی تا زمان آزادسازی مسدود شده است.