به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

شیرین‌سازی 415 هزار متر مکعب آب در روز

معاون هماهنگی و پشتیبانی شرکت مهندسی آبفای کشور گفت: تا پایان سال 1396 شمار دستگاه‌های نمک‌زدایی آب کشور که در تأمین آب شرب شهری و روستایی مشارکت دارند، به 78 واحد با مجموع ظرفیت بیش از 415 هزار مترمکعب در شبانه روز رسیده است.
کد خبر: ۱۲۱۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰
اقتصادگردان- شاهین پاکروح با اشاره به وضعیت توسعه آب شیرین‌‌کن‌ها در دولت تدبیر و امید، گفت: بخش به نسبت قابل توجهی از منابع آبی کشورمان بطور طبیعی در پهنه‌های درون و اطراف دشت‌های شور و نمک‌زارها قرار دارد و این امر کاربری مستقیم آب‌های شور و یا لب‌شور را محدود می‌سازد.

پاکروح ادامه داد: در مقیاس جهانی، بازار نمک‌زدایی آب از رشد بالایی برخوردار است و شمار تأسیسات شیرین‌سازی آب در جهان رو به افزایش است. این امر دلالت بر آن دارد که اولاً در نواحی ساحلی سهم دریاها در تأمین آب مورد نیاز بیشتر شده است و ثانیاً در سرزمین‌های داخلی، کیفیت آب‌های زیرزمینی رو به نقصان نهاده است.

معاون هماهنگی و پشتیبانی شرکت مهندسی آبفای کشور عنوان کرد: براساس برخی گزارش‌ها بیش از 150 کشور از جمله استرالیا، چین، ژاپن، امریکا، کشورهای واقع در جنوب غربی آسیا و کشورهای اطراف دریای مدیترانه هر یک شمار قابل توجهی از تأسیسات نمک‌زدایی آب را در اختیار دارند.

captcha