به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

بسته‌های چندگانه برای حل مشکلات صنایع

معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بسته‌های مختلفی برای حل مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی کشور در حال طراحی است که امیدواریم با همکاری صنعتگران نتیجه بخش باشد.
کد خبر: ۱۲۱۰۸۶
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۶
اقتصادگردان- محسن صالحی نیا افزود: امروزه واحدهای تولیدی و صنایع کشور به دلیل شرایط حاکم بر اقتصاد کشور وضعیت خوبی ندارند و باید در این فضا به بهترین نحو برای تصمیم‌گیری اقدام کرد. او در نشست بررسی مشکلات صنایع شهرستان تاکستان استان قزوین، اظهار کرد: سال گذشته واحدهای تولیدی مساله هجوم واردات و حمایت نشدن برای افزایش صادرات را مطرح می‌کردند، اما امسال به دلیل شرایط پیش آمده همه واحدهای تولیدی متفق‌القول نحوه تهیه منابع اولیه و رسیدن به صادرات هدف گذاری شده را طرح می‌کنند.

این مسوول با اشاره به مشکل تامین مواد اولیه برای بخشی از صنایع داخلی، از این موضوع به عنوان یکی از بزرگ‌ترین معضلات صنعت کشور یاد کرد و گفت: به دلیل شرایط اقتصادی و محدودیت‌های بین المللی برخی از مراجع تصمیم‌گیری در برنامه‌ریزی قبلی دچار تشتت شدند و امیدواریم هم اکنون با تصمیم‌گیری مناسب با این شرایط برای حل این مشکل اقدام شود.

captcha