به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

دریاچه چیتگر ۲.۵ درصد آب رودخانه کن را برداشت می‌کند

مشاور مدیر طرح دریاچه چیتگر و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه دریاچه چیتگر فقط حدود ۲.۵ درصد آب رودخانه کن را برداشت می‌کند، گفت: اگر رودخانه فصلی کن بخواهد با خطر خشک شدن مواجه شود، قبل از اینکه دریاچه چیتگر خشک شود اتفاق‌های بدتر دیگری می‌افتد.
کد خبر: ۱۲۰۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۴
اقتصادگردان- حسین هاشمی با بیان این که آورده میانگین رودخانه کن سالانه حدود ۸۰ میلیون متر مکعب است، گفت: این رودخانه، رودخانه‌ای فصلی است که در برخی سال‌ها آورده بیشتر و در برخی سال‌ها آورده کمتری دارد. شرکت آب منطقه‌ای پس از بررسی‌های خود و در نظر گرفتن نیازها و شرایط رودخانه به این نتیجه رسیده بود که برای دریاچه چیتگر می‌توان ۵میلیون متر مکعب آب از محل رودخانه کن برداشت و مجوز آن را صادر کرد. اما در عمل برای تامین آب دریاچه این مقدار آب برداشت نمی‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه دریاچه چیتگر حدود ۲ میلیون متر مکعب آب از رودخانه کن برداشت می‌کند، تصریح کرد: دریاچه در ابتدا برای آبگیری به آب بیشتری نیاز داشت، بنابراین ۵ میلیون متر مکعب آب به آن اختصاص داده شد، ولی در حال حاضر حدود 2 میلیون مترمکعب و حتی کمتر، از رودخانه کن برداشت می‌کند.


captcha