به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

خرابی 80 درصد دوربین‌ کنترل ترافیک در برخی استان ها

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: برخی استان‌ها اعلام می‌کنند که حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد دوربین‌های کنترل ترافیک راه‌ها خراب هستند.
کد خبر: ۱۱۹۱۲۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۵
اقتصادگردان- مهرداد تقی‌زاده در خصوص خرید و نصب دوربین‌های کنترل سرعت، افزود: تعداد زیادی از دوربین‌های استان‌ها خراب است و چون پایش تصویری از اهمیت بالایی برخوردار است به همین منظور پیشنهاد می‌شود که دوربین‌های کنترل ترافیک را به پیمانکاران بخش خصوصی بسپاریم.
او ادامه داد: در جاده‌ها هم این مشکل وجود دارد که با ارائه این سیستم به بخش خصوصی می‌شود شاهد کاهش آمار تصادفات بود.به گفته تقی زاده، آمار سوانح منجر به مرگ در کشور ۵ درصد افزایش یافته است اما این آمار در استان البرز حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد بوده است.به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی در بخش سوانح جاده ای تاکنون آمار تلفات مورد نظر بوده است اما حالا آمار مجروحین هم مورد توجه و بررسی قرار می‌گیرد و باید نسبت به کاهش سوانح منجر به مجروحیت اقدام کرد.او با بیان اینکه استان‌ها باید مطالبات خود را ارائه کنند و در راستای تحقق آن پیگیری داشته باشند، تصریح کرد: اگر کشوری توانسته در کاهش آمار تلفات اقدام کند، حتما هزینه‌های خوبی در آن حوزه تخصیص داده شده است.
captcha