به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

تغيير ساعت کاري شعب بانک اقتصادنوين تا پايان مرداد ماه

بانک اقتصادنوين، با هدف همراهي در مديريت بهينه مصرف عمومي برق ساعات کاري جديد شعب و ستاد خود در مرداد ماه را اعلام کرد.
کد خبر: ۱۱۸۴۳۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۵
اقتصادگردان- به گزارش روابط عمومي بانک اقتصادنوين، نظر به تداوم شرايط خاص جوي، مصوبه هيئت وزيران و تصميم استانداري‌ها، ساعت کاري تمامي شعب اين بانک در تمامي استان‌ها تا پايان مردادماه با تغيير همراه خواهد بود که بر اين اساس، ساعات کار شعب و دفاتر بانکداري شرکتي بانک اقتصادنوين در استان تهران تا پايان ماه جاري از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7 تا 13:30 و روزهاي پنجشنبه از ساعت 7 تا 12:30 خواهد بود.
واحدهاي ستادي بانک نيز از يکم مرداد ماه، شنبه تا چهارشنبه از ساعت 6:30 تا 14:30 در خدمت مشتريان ارجمند خواهند بود.
بر اساس اين اطلاعيه ساعات کار شعب بانک اقتصادنوين در ساير استان‌ها نيز تابع تصميمات استانداري‌ها و کميسيون هماهنگي بانک‌ها خواهد بود که هموطنان عزيز مي توانند براي اطلاع از اين تغييرات به تارگاه اصلي بانک به نشاني www.enbank.ir مراجعه نمايند.
همچنين تمامي خدمات الکترونيکي و غير حضوري بانک اقتصادنوين و مرکز ارتباط با مشتريان اين بانک به شماره 48031000 – 021 به صورت 24 ساعته آماده ارائه خدمات مورد نياز مشتريان مي‌باشند.

captcha