به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
با دستور نوبخت صورت گرفت:

اختصاص ۳۷۰۰ میلیارد برای پرداخت پاداش بازنشستگان فرهنگی و دانشگاهی

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور دستور پرداخت ۳۷۰۰ میلیارد تومان از پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی و دانشگاهی را ابلاغ کرد.
کد خبر: ۱۱۷۲۹۷
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۳
اقتصادگردان- محمد باقر نوبخت در ابلاغیه‌ای به تاریخ 12 تیر 1397 دستور پرداخت حدود ۳۷۰۰ میلیارد تومان از پاداش پایان خدمت بازنشستگان با اولویت آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها را صادر کرد.  طبق این ابلاغیه مبلغ مذکور در سه قسط مساوی در تابستان امسال واریز می‌شود.

در این ابلاغیه آمده است: « به استناد ماده ۱۹ قانون برنامه و بودجه، جزء ۲ بند (ط) و بند (د) ماده ۲۸، قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت۲، مصوب ۱۳۹۳ و حکم ذیل جدول شماره ۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور، اعتبارات ذی ربط به شرح جدول زیربه آن دستگاه ابلاغ می‌گردد تا با رعایت قوانین و مقررات اقدام شود. ضمنا تخصیص اعتبار موضوع این ابلاغیه به میزان ۱۰۰ درصد تعیین می‌شود.

مقتضی است، این تخصیص در سه مرحله و بصورت مساوری طی ماه های تیر، مرداد و شهریور پرداخت گردد.»


captcha