به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

افزایش تولید نفت کویت

بخیط الرشیدی وزیر انرژی کویت گفت؛ کشورش بر اساس توافق میان اوپک و غیراوپکی‌ها برای افزایش یک میلیون بشکه‌یی نفت از روز یک‌شنبه تولید نفت خود را به میزان 85هزار بشکه در روز افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۱۱۶۹۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۵
اقتصادگردان- به گزارش رویترز، الرشیدی افزود: «کویت بر اساس توافق هفته گذشته تولید نفت خود را به 2.785 میلیون بشکه خواهد رساند که 85 هزار بشکه بیشتر از ماه مه ‌است. »

اوپک، روسیه و چند کشور دیگر تولید‌کننده نفت توافق کرده‌اند که از ماه جاری میلادی، تولید خود را حدود یک‌میلیون بشکه در روز افزایش دهند. عربستان قصد دارد تولید خود را در ماه جولای به 11 میلیون بشکه برساند و روسیه هم گفته تولید خود را بیش از 200 هزار بشکه افزایش خواهد داد.

دونالد ترامپ رییس‌جمهوری امریکا دیروز در توییتی اعلام کرد، ملک سلمان پادشاه عربستان با درخواست وی برای افزایش تولید نفت به میزان «شاید 2 میلیون بشکه» جهت جبران کاهش عرضه نفت ایران و ونزوئلا موافقت کرده است. مقامات سعودی اظهارنظری در این باره نکرده‌اند.

captcha