به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

آمار 4 ماهه تولید فولاد ایران

انجمن جهانی آهن و فولاد اعلام کرد، تولید فولاد ایران در ۴ماهه نخست سال جاری میلادی با رشد 27.6درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به 8.127 میلیون تن رسید.
کد خبر: ۱۱۴۷۷۹
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۰
اقتصادگردان- تولید فولاد ایران که در 4ماه نخست سال 2017 بالغ بر 6.369 میلیون تن گزارش شده بود در 4ماه نخست سال جاری میلادی به 8.127 میلیون تن افزایش یافته است.

تولید فولاد جهان در 4ماهه نخست سال جاری میلادی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 4درصدی داشته و به 575 میلیون تن رسیده است. براساس این گزارش ایران پس از مولداوی و صربستان بیشترین رشد تولید فولاد در میان کشورهای جهان طی 4ماهه نخست 2018 را داشته است. رشد تولید فولاد مولداوی در این دوره 201.5درصد و صربستان 33.7درصد بوده است. تولید فولاد عربستان در 4ماهه نخست 2018 با افت 8.6 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به 1.639میلیون تن رسیده است.


captcha