به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
مدیر عامل هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی مطرح كرد: پیشنهاد سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری اروپایی ها به ایران

رتبه جهانی ۱۱۴ ایران در کیفیت اقامتگاه ها، رعایت استانداردهای IFRS در شرکت های گردشگری

مدیر عامل هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی گفت: بعد از اجرایی شدن برجام از ۲۰۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار پیشنهاد سرمایه گذاری از سوی اروپایی ها به ایران ارائه شده است
کد خبر: ۱۱۲۵۶۶
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۲
اقتصاد گردان - ابراهیم بای سلامی در پنل تخصصی فرصت های سرمایه گذاری در ایران که در دومین روز از ششمین همایش تجاری و بانکی ایران و اروپا برگزار شد ، افزود: توافق برجام باعث استقبال شرکت های گردشگری اروپایی از ظرفیت های گردشگری ایران شده به طوری که اکثر شرکت های مهم و تاثیرگذار درخواست سرمایه گذاری به ایران ارائه کرده اند.
 ابراهیم بای سلامی اظهار داشت: هرچند فشارهای آمریکا باعث شد تا نگاه فرصت های گردشگری خارجی ها قابلیت های تاریخی و هنری ایران تحت تاثیر قرار گیرد اما به دلیل نگاه مثبت سنتی به تاریخ و فرهنگ ایران، همچنان شرکت های بزرگ گردشگری فرصت های مناسبی را برای صنعت توریسم ایران ایجاد می کنند که البته باید ارتقا پیدا کند.
مدیر عامل هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی در ادامه گفت: شرکت های گردشگری استانداردهای IFRS را رعایت می کنند تا بتوانند در ارتباط با شرکت های خارجی که قصد دارند سرمایه گذاری کنند اعتمادسازی و شفافیت مناسبی را ایجاد کنند.
ابراهیم بای سلامی افزود: در طرح ۱۰۰ طرح، ۱۰۰ کسب و کار از توان بانک های ایرانی به خوبی استفاده خواهیم کرد و با مذاکراتی که با بانک مرکزی انجام داده ایم بر اساس مدل TIPU ارتباط بین سرمایه گذار و پروژه ها را تسهیل می کنیم و در ۳۱ استان این طرح پیاده سازی می شود.
سلامی به یک آمار جهانی منفی درباره صنعت گردشگری ایران نیز اشاره کرد و گفت: رتبه جهانی ایران در زمینه اقامتگاه ها در آخرین آمار ۱۱۶ اعلام شده و در بین کشورهای مهم منطقه بعد از ترکیه، عربستان و امارات قرار گرفته است که این رتبه اصلا مطلوب نیست و باید با ارتقای برنامه ریزی و سرمایه گذاری های تازه در زمینه اقامتگاه ها، رتبه ایران در جهان را ارتقا دهیم.
captcha