:
كمينه:۱۱.۵۱°
بیشینه:۱۱.۹۹°
به‌روز شده در: ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹

راهکارهای پیشگیری از مسمومیت در سفر های نوروزی

رعایت بهداشت فردی و خودداری از مصرف غذاهای نیم پز بهترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماریهای روده ای در زمان سفر است.
کد خبر: ۱۱۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۱
خبراقتصادی: مسئول واحد آموزشي مديريت حوادث و فوريت‎هاي پزشكي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اینکه در سفرهای برون شهری احتمال ابتلا به بیماریهای روده ای به ویژه در کودکان افزایش می یابد، گفت: شستشوی مرتب دستها با آب و صابون، نوشیدن آب سالم ( آب معدنی و یا آب جوشیده ) خودداری از خرید مواد غذایی غیر بهداشتی، خودداری از مصرف سبزی و سالاد در رستورانهای جاده ای و توجه به تاریخ تولید و انقضاء مواد غذایی را از جمله نکاتی عنوان کرد که در پیشگیری از مسمویت موثر است.

دکتر پوران قبادی افزود: در سفر به مناطق روستایی از مصرف لبنیات ، بستنی و شیر محلی خودداری و در طول سفر از لبنیات پاستوریزه استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه استفاده از کنسرو هایی با قوطی های برآمده ، فرورفتگی و یا داراي نشتی می تواند به سلامتی فردی آسیب جدی وارد کند، گفت: درصورت استفاده از غذاهاي کنسرو شده ابتدا آن را به مدت 20 دقیقه جوشانیده و سپس مصرف شود.

مسئول واحد آموزشي مديريت حوادث و فوريت‎هاي پزشكي دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: در صورت مشاهده علائمی همچون تهوع، استفراغ، دردهاي شکمی و اسهال از بیمار بخواهید به آرامی دراز بکشد و حتی الامکان استراحت کند، به او مایعات رقیق و فراوان همچون ( آب، آبمیوه رقیق شده و یا چاي کمرنگ) بدهید و هواي اتاق را تهویه کنید و در صورت بدتر شدن وضعیت بیمار با اورژانس 115 تماس و یا به سایر مراکز درمانی مراجعه کنید.