
وی درباره بحث ترمیم حقوق و دستمزد، گفت: در خصوص موضوع ترمیم دستمزد دو بحث مطرح است؛ یکی اینکه مزد را به تورم ماده ۴۱ قانون کار نزدیک کنیم و دوم در سایر سطوح مزدی اختلاف را زیاد نکنیم.
رئیس کانون شورای اسلامی کار خراسان شمالی تاکید کرد: هدف افزایش پلکانی حقوق این است که در سایر سطوح مزدی اختلاف بین این دو را از بین ببرد و به نظر می رسد که شیوه تعیین مزد امسال به این شکل باشد که درصد ثابتی را به عنوان افزایش حداقل مزد به تصویب رسانده و در کنار آن تغییری در سایر سطوح مزدی ایجاد کنیم.
به اعتقاد امیری این امر به ارتقای قدرت خرید کارگران و بهبود معیشت خانوارهای کارگری کمک میکند.
او تاکید کرد: فاصله بین سایر سطوح مزدی هر رقم و فاصلهای که باشد باید ساز و کارش را تعریف و تعیین کنیم و حداقل درصد افزایش را باید به اندازه تورم بگذاریم که هم مزد ترمیم شود و هم اختلاف بین سایر سطوح مزدی کاهش یابد.
رئیس کانون شورای اسلامی کار خراسان شمالی در پایان افزایش مزد کارگران را موجب ایجاد تورم ندانست و گفت: با توجه به شرایط کنونی اقتصاد افزایش حقوق و دستمزدها به نفع کلان اقتصاد و کارگران است و کشور را از رکود سنگینی که به آن دچار شده خارج می کند.