به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

امضای قراردادهای جدید نفتی در 97

معاون توسعه و مهندسی شرکت ملی نفت ایران، رفع بسیاری از مشکلات موجود در حوزه تامین تجهیزات صنعت نفت را از دستاوردهای توافق برجام برشمرد و گفت: «پس از این توافق، امکان استفاده از خدمات مشاوران بین‎المللی تسهیل شد.»
کد خبر: ۱۰۷۳۲۵
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰
اقتصادگردان- غلامرضا منوچهری افزود: «خوشبختانه در ۲سال اخیر شاهد افزایش تولید نفت و گاز بودیم، به‌طوری‌ که هم‎اکنون روزانه حدود 4میلیون بشکه نفت تولید می‎شود و با افزایش نسبی تولید گاز، سهم این انرژی در سبد انرژی کشور بالغ بر ۷۰درصد است.»

منوچهری پیشرفت کار در طرح‎ها و پروژه‎های پارس‌جنوبی را نیز مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه هم‎اکنون روزانه بیش از ۵۵۰ میلیون مترمکعب گاز از پارس‌جنوبی برداشت می‎شود، ابراز امیدواری کرد این روند با تکمیل فازهای ۱۳، ۱۴ و ۲۲ تا ۲۴ پارس‌جنوبی ادامه یابد.  وی با اشاره به پیشرفت مطلوب مذاکره با شرکت‎های بین‎المللی، احتمال امضای قرارداد توسعه میدان تا پایان سال را رد نکرد و گفت: «در آستانه امضای چند قرارداد هستیم و امیدواریم به ویژه در سال آینده، شاهد به نتیجه رسیدن بخشی از مذاکر‌ات انجام شده در قالب امضای قرارداد باشیم.»  بر اساس این گزارش، شرکت ملی نفت ایران پس از توافق برجام، تفاهمنامه‎های متعددی را با هدف مطالعه میدان‎های نفت و گاز امضا کرد که بر مبنای آن تاکنون ۴۵پروپوزال دریافت کرده است.


captcha