رییس کمیسیون اقتصادی مجلس از وصول ۷ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در ۸ ماه نخست سال جاری از اشخاصی که کد و هویت اقتصادی ندارند، خبر داد
اقتصاد گردان - محمدرضا پورابراهیمی در گفتگو با خانه ملت گفت: روند در حال تکمیل طرح جامع مالیاتی از یکسو و استفاده از ابزارهای مانند رصد تراکنش بانکی، باعث شده در سال ۹۶ اتفاقات خوبی در حوزه اقتصاد کشور بیافتد. ۱۰ هزار میلیارد تومان از میزان مالیات قانونی دولت در طول ۸ ماهه امسال وصول شده که ۷۰ درصد از این میزان، منابع مالیاتی است که از طریق رصد تراکنش های بانکی به دست آمده است. منابع مالیاتی مذکور از اشخاصی وصول شده که تا امروز در اقتصاد کشور یک ریال به عنوان مالیات پرداخت نکرده اند.
پورابراهیمی داورانی ادامه داد: اشخاصی که کمتر از میزان قانونی مالیات پرداخت کرده اند جزء مودیان مالیاتی هستند که پرونده مالیاتی دارند اما ۷ هزارمیلیارد تومان مالیاتی که در ۸ ماه اول امسال وصول شده مربوط به اشخاصی است که کد و هویت اقتصادی ندارند و هدف گذاری شده با رصد موثر از فرارهای مالیاتی جلوگیری شود بنابراین اگر روند مذکور ادامه یابد شاید در سال آینده میزان فرارهای مالیاتی به نصف کاهش یابد.