به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

تولیدکنندگان چقدر تسهیلات گرفتند؟

درحالی نزدیک به 2ماه به پایان سال جاری مانده است که وزارت صنعت اعلام کرده تا ۹دی ماه امسال ۳۰درصد از تولیدکنندگان موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.
کد خبر: ۱۰۶۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۰
اقتصادگردان- وزارت صنعت، معدن و تجارت در واکنش به انتشار خبری تحت عنوان«وام تولید فقط به 13درصد تولیدکنندگان رسید» به ارائه توضیحاتی پرداخته است. متن توضیحات وزارت صنعت به این شرح است:«با توجه به آخرین آمار ارائه شده از مدیر طرح اعطای کمک‌های فنی و اعتباری صنایع در دی ماه 1396 از مجموع 41735 درخواست واصله از واحدهای تولیدی 19570بنگاه به بانک‌های عامل معرفی شده و تعداد 12480بنگاه موفق به دریافت 8750 میلیارد تومان تسهیلات شده‌اند. گفتی است، میزان هدف‌گذاری انجام شده برای پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های کوچک و متوسط 20هزارمیلیارد تومان بوده که پیشرفت حاصله در این طرح بالغ بر 43درصد است. ضمنا گزارش تهیه شده توسط آن خبرگزاری مربوط به 70روز قبل از زمان درج خبر 96.10.3 است. آمار طرح به صورت روزانه تغییر کرده و پیشرفت طرح همچنان درحال افزایش است.»

وزارت صنعت در توضیحاتی ارسالی، آمار ارائه شده را برای 70روز گذشته می‌داند اما اگر دست‌اندرکاران این وزارتخانه نگاهی کوتاه به سایت رسمی وزارت صنعت بیندازند، مشاهد می‌کنند که نه تنها لیست آمارهای عملکرد این وزارتخانه به روز نیست بلکه با تاخیر چند ماهه منتشر می‌شود. البته وزارت صنعت در اعتراض خبرنگاران به عدم به روزرسانی سایت مدام وعده‌هایی برای انتشار به موقع آمار را اعلام می‌کند که هنوز این موضوع اجرایی نشده است.


captcha