به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

وعده وزیر نفت برای رفع مشکلات کارکنان قراردادی

وزیر نفت گفت: به دنبال کارهای تبلیغاتی نیستم و از هر تلاشی که منجر به بهبود و ارتقای سطح کیفی کارکنان قراردادی صنعت نفت شود، دریغ نمی‌کنم. بیژن زنگنه پنج‌شنبه شب و پس از بازدید از منطقه عملیاتی رگ سفید، در منطقه عملیاتی بهرگان حاضر شد و بر توسعه همه‌جانبه در این منطقه تاکید کرد.
کد خبر: ۱۰۵۹۶۷
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۱
اقتصادگردان- وی گفت: وزارت نفت به‌طور جدی پیگیر برطرف کردن مشکلات کارکنان قراردادی و کارکنان مناطق عملیاتی صنعت نفت از جمله کارکنان شرکت نفت فلات قاره است. وزیر نفت عنوان کرد: وزارت نفت همواره در حوزه عمل به مسوولیت‌های اجتماعی پیشرو بوده و مدیریت کمک به عمران مناطق نفتخیز نیز تاکنون اقدامات ارزشمندی در این زمینه انجام داده است. وی افزود: تاکنون ده‌ها جلسه برای بررسی و برطرف کردن مشکلات مردم بومی منطقه برگزار و کارهای بسیار خوبی نیز انجام شده اما از آنجا که حجم مشکلات بسیار زیاد است شاید برطرف کردن آن از توانایی یک وزارتخانه خارج باشد. به گفته وی، وزارت نفت هم‌اکنون با چالش‌های بی‌شماری از جمله کمبود نقدینگی روبه‌روست و امیدواریم با بهبود وضع اقتصادی کشور، شرایط صنعت نفت نیز تغییر کند. زنگنه با بیان اینکه وزارت نفت پیگیر برقراری عوارض آلایندگی و اختصاص آن به مناطق نفتخیز است که در صورت تحقق این موضوع بخش عمده‌یی از مشکلات این مناطق برطرف می‌شود، به مشکلات کارکنان اقماری اشاره کرد و گفت: پیگیری مشکلات معیشتی کارکنان قراردادی صنعت نفت به‌ویژه در مناطق عملیاتی و شرکت نفت فلات قاره به‌طور جدی در دستور کار است. بنده در این زمینه به دنبال کارهای تبلیغاتی نیستم و از هر تلاشی که منجر به بهبود و ارتقای سطح کیفی کارکنان قراردادی نفت شود، دریغ نمی‌کنم. زنگنه از همه کارکنان صنعت نفت به‌ویژه کارکنان مناطق عملیاتی که با همه سختی‌ها و دشواری‌ها با علاقه‌مندی و جدیت کار خود را انجام می‌دهند قدردانی کرد. براساس اعلام شرکت نفت فلات قاره ایران، غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس نیز در این جلسه گفت: کمیسیون تلفیق در زمینه ارتقای معیشت کارکنان قراردادی نفت آمادگی جدی دارد و امیدواریم با کمک آقای زنگنه مشکلات آنان را حل کنیم.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
همسر یک کارگر پیمانکاری زحمتکش نفت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۸
0
0
با سلام
واقعا جای تاسف داره که قشر زحمتکش نفت کارگرای پیمانکاری با حقوق ثابت نهصد و سی تومن که بیشتر آنها دارای مدارک عالی و سابقه دوازده سال به بالا هستند اصلا به چشم هم نمیان واقعا برای خودم و ملتم متاسف و نگران هستم به قول استاد که من در ایران اسلام دیدم ولی مسلمان ندیدم
خدا جای حق نشسته
من از خدا میخوام و لا غیر
captcha