به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

اجرای قرارداد خرید 450 واگن ریل باس با فاینانس

مدیرعامل شرکت راه‌آهن درباره تفاوت قرارداد خرید ۴۵۰ واگن ریل باس از کشور کره با قراردادهای قبل گفت: سهم بخش ایرانی در این قرارداد بیشتر است و کیفیت ناوگان ارتقا یافته، همچنین لیسانس این فناوری به شرکت ایریکو منتقل شده و تامین مالی کل قرارداد به صورت فاینانس است.
کد خبر: ۱۰۵۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۵
اقتصادگردان- سعید محمدزاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی گفت: این قرارداد برای افزایش ظرفیت قطارهای حومه‌یی و در راستای سیاست دولت مبنی بر توسعه قطارهای حومه‌یی و انتقال مسافر از جاده روی ریل به ارزش ۷۲۰میلیون یورو امضا شده که تامین مالی آن به صورت فاینانس از سوی کشور کره‌جنوبی صورت می‌گیرد.

او افزود: با اجرای این قرارداد ظرفیت قطارهای حومه‌یی به بیش از ۷۰میلیون صندلی برای سفرهای حومه‌یی خواهد رسید.

معاون وزیر راه و شهرسازی زمان قرارداد را حدود ۷۸ ماه عنوان کرد و گفت: نخستین ست این مجموعه در کمتر از 1.5سال آینده در اختیار شرکت راه‌آهن قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن بیان کرد: سازنده این تجهیزات از طریق مشارکت شرکت هیوندای روتم و شرکت ایریکو است که در پی این قرارداد امتیاز و لیسانس دانش فنی به شرکت ایریکو منتقل می‌شود و با انجام این قرارداد در حوزه اشتغال‌زایی گام‌های بسیار مناسبی برداشته می‌شود.

captcha