به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

سرقت ۵ میلیون دلاری کشیش ایتالیایی

پلیس ایتالیا یک کشیش ایتالیایی را که به سرقت از اموال یک بیمارستان متهم است را دستگیر کرد
کد خبر: ۱۰۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۱:۵۵
خبرگزاری فارس: کشیش ایتالیایی به اتهام سرقت ۵ میلیون دلاری دستگیر شد

به گزارش خبرگزاری فارس، پلیس ایتالیا روز پنجشنبه کشیشی را که به سرقت 4 میلیون یورو (5.1 میلیون دلار) از یک بیمارستان متهم است دستگیر کرد.

آسوشیتدپرس گزارش داد پلیس امور مالی ایتالیا «فرانکو دیکامینادا» که تا سال 2011 مدیر اجرایی یک بیمارستان تخصصی پوست در رم بوده است را تحت بازداشت خانگی قرار داد. پلیس همچنین هنگام مصادره ویلایی در منطقه توسکانی ایتالیا که گفته می‌شود «دیکامینادا» با پول نامشروع ساخته است، دو نفر دیگر را بازداشت کرد.

حدود 1500 نفر از کارکنان این بیمارستان که ماههاست حقوق خود را دریافت نکرده‌اند در ماه فوریه از پاپ بندیکت شانزدهم خواسته بودند با فرستادن هیئتی به این بیمارستان تلاش کنند این بیمارستان را به مسیر سلامت مالی بازگردانند.

اما فعالیت‌های این کارمندان نتیجه‌ای نداشت و هفته گذشته دادگاهی در رم اعلام کرد این بیمارستان قادر به پرداخت بدهی‌های خود نیست.
captcha