شرکت های بزرگ نفتی در ایتالیا متهم به کلاهبرداری از بیش از 34 میلیون صاحب خودرو در این کشور از طریق افزایش قیمت بنزین و گازوئیل شدند
پلیس مالیاتی ایتالیا و دادستانی شهر ˈوارزهˈ شرکت های بزرگ نفت را متهم به کلاهبرداری در قیمت فروش بنزین و گازوئیل کردند
به گزارش ایرنا از منابع خبری، پلیس مالیاتی ایتالیا و دادستانی شهر ˈوارزهˈ شرکت های بزرگ نفت Shellˈ ، ˈTamoilˈ ، ˈEniˈ ، ˈEssoˈ .ˈTotal Ergˈ ، ˈQ8ˈ و ˈApiˈ را متهم به کلاهبرداری در قیمت فروش بنزین و گازوئیل کردند.
این شرکت های بزرگ و چند ملیتی نفت در ایتالیا به اتهام تقلب و تخلف در قیمت سوخت در بازار و احتکار و کلاهبرداری تحت بازجویی قرار گرفته اند.
تحقیقات پلیس مالیاتی از یک سال پیش و به دنبال افزایش بی وقفه قیمت سوخت و شکایت انجمن حمایت از مصرف کنندگان آغاز شد زمانی که قیمت بنزین و گازوئیل بدون دلیل و توجیه از سوی شرکت های نامبرده افزایش یافت.
پلیس قضایی دادگاه وارزه هم اکنون در حال بررسی اسناد موجود در خصوص روند قیمت سوخت از ژانویه سال 2011 تا ماه مارس 2012 است تا بدین ترتیب کلیه تغییرات قیمت سوخت و افزایش و کاهش ان را کنترل کند.
قیمت کنونی بنزین در ایتالیا به لیتری یک یورو و 86 سنت رسیده است و قیمت یک لیتر گازوئیل نیز تا یک یورو و 76 سنت به فروش می رود.
دولت ایتالیا نیز با اعمال بیش از 58 درصد مالیات بر قیمت هر لیتر بنزین، بالاترین مالیات بر سوخت را در میان کشورهای اروپایی به خود اختصاص داده است و از مالیات های مختلف بر فروش بنزین، بیش از 35 میلیارد یورو وارد خزانه خود می کند و افزایش هر سنت بر روی قیمت نهایی معادل 20 میلیون یورو درآمد ماهیانه برای دولت دارد.
ایتالیایی ها در ماه های گذشته بارها در اعتراض به افزایش بی رویه قیمت سوخت در این کشور اعتراض کرده اند و جایگاه داران بنزین نیز تاکنون به دفعات اعتصاب و از عرضه سوخت خودداری و دست از کار کشیده اند.
در ایتالیا بیش از 36 میلیون دستگاه خودرو تردد می کند و در ازای هر 100 شهروند 59 خودرو وجود دارد که بالاترین رقم در اروپا محسوب می شود