به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

کاهش ۲ درصدی جا به‌ جایی مسافر در بنادر طی ۷ ماه

آمار سازمان بنادر و دریانوردی نشان می‌دهد که تعداد مسافران جابه‌جا شده در بنادر کشور در 7ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲درصد کاهش یافته و تعداد شناورها هم در بازه زمانی یاد شده ۵ فروند افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۰۲۷۶۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۵
اقتصادگردان- مطابق آمار سازمان بنادر و دریانوردی از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه در مجموع 11میلیون و 296هزار نفر با استفاده از بنادر کشور جابه‌جا شده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل(7ماه آغاز سال 95) 2درصد کاهش نشان می‌دهد.

براساس این گزارش، آمار ورودی بنادر کشور در 7ماهه ابتدای سال 96 بیش از 5 میلیون و 638 هزار نفر و آمار خروجی بنادر کشور در این بازه 5 میلیون و 658 هزار نفر است که براساس آن آمار خروجی از بنادر 20هزار نفر بیش از ورودی‌هاست.

در بین بنادر کشور، قشم با 8 میلیون و 227هزار جابه‌جایی رتبه نخست بیشترین میزان جابه‌جایی مسافر را به خود اختصاص داده که البته نسبت به 7ماه نخست سال 95 حدود 2درصد کاهش یافته است. پس از بندر قشم، بندر شهید حقانی و کیش در رتبه‌های بعدی جابه‌جایی مسافر قرار دارند.

در مقابل، بندر سیری با آمار صفر، بندر چابهار با 161 جابه‌جایی و عسلویه با 221 جابه‌جایی کمترین میزان جابه‌جایی مسافر را بین بنادر کشور ثبت کرده‌اند.


captcha