کشور هند به عنوان بزرگترین مصرف کننده پیام رسان واتس اپ با جمعیت حدود ۲۰۰ میلیون نفر کاربر، بیشترین اعتراض مردمی را در صفحات مجازی نسبت به اختلال و مشکل واتس اپ نشان داده است.
همانطور که میدانیم شرکت فیس بوک، سهام اپلیکیشن پیام رسان واتس اپ را در سال ۲۰۱۴ خریداری کرد و مالکیت این شرکت را در اختیار گرفت. فیس بوک پس از تصاحب واتس اپ، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیتهای جدید بدنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام رسان محبوب بوده است.
سخنگوی شرکت فیس بوک در سنگاپور اعلام کرده است که این شرکت در حال بررسی دقیق اختلال و مشکل بوجود آمده در واتس اپ بوده و به زودی اختلال در این پیام رسان برطرف خواهد شد.
براساس گزارشهای رسمی منتشر شده توسط واتساپ، این اپلیکیشن پیام رسان دارای حدود ۱.۲ میلیارد کاربر در سراسر جهان است و از محبوبیت بسیاری در میان کاربران اینترنتی برخوردار است.