به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
تعداد نظرات: ۳ نظر
رئیس کمیسیون صنایع و معادن: خودروسازان‌ در نکاح دولت هستند

قیمت خودرو را تا 20 درصد می توان کاهش داد

صنعت خودرو خصوصی اما با مدیریت دولتی اداره می شود رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه صنعت خودرو از نبوداستراتژی رنج می‌برد،گفت: در حالی که خودروسازان کشور بر اساس قانون تجارت خصوصی محسوب می شوند اما مدیریت صنعت خودرو کشور دولتی است.
کد خبر: ۱۰۲۵۰
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۷


رضا رحمانی با بیان اینکه باید تصمیماتی که برای خودرو گرفته می شود شفاف و ناظر بر آینده باشد، تصریح کرد: یکی از آفت های تصمیم های اقتصادی تصمیم گیری های بدون برنامه است.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی افزود: خودرو یک صنعت مادر است و تصمیماتی که در این خصوص اتخاذ می شود نیز باید تثبیت شده باشد.
این نماینده مردم در مجلس با اشاره به اینکه خودروساز باید برنامه بدهند و دولت نیز باید از خودوساز برنامه بخواهد، ادامه داد: اما متاسفانه مدیریت خودوسازان بر عهده دولت است و این یک مشکل است.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: در حالی که خودروسازان ما بر اساس قانون تجارت خصوصی محسوب می شوند اما مدیریت صنعت خودرو کشور دولتی است.
این نماینده مردم در مجلس با اشاره به اینکه خودروسازان باید یک برنامه میان‌مدت و بلندمدت برای تولید، تنوع، کمیت و کیفیت ارائه دهند، افزود: خودروسازان باید قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو که خیلی خوب عملی نمی شود را اجرایی کنند.
رحمانی با اشاره به تعیین قیمت خودرو نیز افزود: به نظر بنده در خصوص قیمت گذاری خودرو باید قاطع تر تصمیم گیری شود.
وی با یادآوری افزایش قابل توجه قیمت خودرو و کاهش دستوری ۵۰۰ هزار تا ۳ میلیونی قیمت خودرو ادامه داد: این نوع افزایش و کاهش قیمت مبنای منطقی ندارد.
این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: باید علت افزایش قیمت خودرو مشخص شود و تاثیر موارد مختلف از جمله نوسانات ارزی باید دقیقا آنالیز شود و سپس نسبت به تعیین قیمت خودرو تصمیم گیری شود.
رحمانی با اشاره به اینکه شان ملت ایران خودروی بهتر، با کیفیت و ارزان تر از آن چیزی است که در حال حاضر وجود دارد، گفت: کشور ایران در مسائل پیچیده تر از خودرو موفق است و در خودرو نیز باید بپذیرم که کشور ایران خودروساز شده اما متاسفانه تثبیت شده نیست.
وی با بیان این که صنعت خودرو در کنار دولتی بودن تصمیماتی که اتخاذ می شود از عدم یک استراتژی و راهبرد مشخص رنج می برد، اظهار کرد:‌ دولت باید به عنوان یک ناظر عمل کند و از خودروساز توضیح بخواهد.
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه قیمت از وضع موجود می تواند کمتر باشد، خاطرنشان کرد: بر اساس محاسباتی که در کمیسیون صنایع و معادن مجلس انجام داده ایم قیمت خودرو تا حدود ۲۰ درصد می تواند کاهش یابد.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۳
حمیدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
3
0
من خواهش می کنم، نظرم را منتشر نمایید.
لطفاً به این نماینده محترم مجلس بفرمایید بر اسای کدام مدارک و مستندات اینچنین قطعی صحبت کرده اند، شما را به خدا دست از این اظهارنظرهای غیر کارشناسی و خانمان برانداز بردارید، ضمن اینکه انگار صنعت کشور فقط خودرو است و جالب اینکه همه هم راجع به خودروسازی براحتی اظهارنظر می کنند، اگر شجاعت دارید راجع به وضعیت تاسف بار صنعتهای کشاورزی، نساجی و پتروشیمی هم سخن بگویید!!
ایرانی 5
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۲
0
4
اینا مردم رو ساده گیر اوردن.
قبل از تحریمه خودر گرون بود و بهمه زور داشت که خودروی ایرانی رو با قیمت بالا بخرن . حالا که تحریمه!!!
اگه محکم وایسید مجبورند . ارزونش کنن.
یکی از کامندای ایران خودرو میگفت که امسال شرکت ما نه تنها ضرر نکرده بلکه سود خوبی هم برده. " البته به قیمت ضرر جیب مردم ......
اگه طرفدار مردمید کامنت منو بگذارید.
مدیر پایگاه حساب سود وزیان و ترازنامه سال 91 مشخص خواهد کرد که سود برده یا زیان
هاشمی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۲۶
0
0
آیا دولت از عهده دو خودروساز گردن کلفت بر نمی آید تا بتواند جلوی گرانی خودرو را بگیرد
captcha