وی با بیان اینکه بازاری که در دسترس صنعتگران داخلی قرار دارد، در اختیار کمتر تولیدکنندگانی در کشورهای منطقه است، اظهار کرد: جمعیت ۸۰ میلیون نفری کشور، ۲۰۰ میلیون نفری منطقه و ۴۰۰ میلیون نفری فرامنطقه ای، ظرفیت مناسبی برای فعالیت صنعتگران داخلی است.
سرپرست وزارت نیرو با اشاره به ظرفیت ١٢٠٠ شهر و ۳۰ هزار روستا برای توسعه تاسیسات و خدمات در بخش آب و فاضلاب، ناکید کرد: بازار طراحی، تولید و اجرا و همچنین بهره برداری و خدمات بعد از فروش برای فعالان صنعت آب فراهم است.
وی افزود: وزارت نیرو برای این کار نیازمند ارتباطات مستقیم با سندیکاها و صنف هاست که هم انتقادهای آنها را بشنود و هم در عرصه کارفرمایی، انتظارها را تشریح کند. در این ارتباط، وزارت نیرو و فعالان بخش خصوصی می توانند شیوه های پشتیبانی از سرمایه گذاری در خارج از کشور و مشارکت در کشورهای ثالث را با هم هماهنگ کنند.
محمودی افزود: ما قصوری در قبال صنعتگران و پیمانکاران داریم و آن این است که نتوانستیم آنطور که آنها کار کردند و بدهکار شدند، به وظیفه خود عمل کنیم.
وی گفت: مشکلات حصول درآمد و اعتبارها این فرصت را از ما گرفت اگر چه تا آنجا که میسر بود نگذاشتیم بسیاری از صنایع لنگ شوند و چه به صورت نقدینگی، اوراق مشارکت و غیره کمک هایی ارایه شد اما نسبت به پیشتازی بخش خصوصی، نتوانستیم به لحاظ منابع پاسخگوی آنها باشیم.
سرپرست وزارت نیرو ادامه داد: همکاری بخش خصوصی و دولتی، می تواند به تدوین مقررات درست، مقررات زدایی و اصلاح فرایند ها کمک کند.
محمودی با اشاره به دستاوردهای صنعت آب گفت: امروز نوعی از لوله ها با کیفیت و مقاومت بالا و در عین حال با وزنی تا ۳۰ درصد کمتر از وزن معمول، ساخته می شود. این دستاوردها حاصل کار، دانش، تحقیق و توسعه است. این محصولات، وجود زنجیره ای در صنایع مرتبط با آب را نشان می دهد