به‌روز شده در: ۰۵ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵
با اشاره به ابلاغ احکام وزرا از سوی رئیس‌جمهور،

باستانی: توسعه‌ی بخش معدن مبتنی بر مدل قراردادهای نفتی ضروری است

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس بر به فعلیت درآوردن ظرفیت‌های معدنی و صنایع معدنی با اتکاء به مدل قراردادهای نفتی تاکید کرد.
کد خبر: ۱۰۰۱۲۹
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۸
اقتصادگردان- سعید باستانی با اشاره به ابلاغ احکام وزرا از سوی رییس‌جمهور به تبیین اولویت‌های پیشنهادیش در حوزه صنعت، معدن و تجارت پرداخت.

به گفته نماینده مردم تربت‌حیدریه در مجلس، خروج معدن و صنایع معدنی از نابسامانی‌های جاری، ریل‌گذاری برای تولید صادرات‌محور، هماهنگی بین بخشی با سازمان امور مالیاتی و سازمان‌های بیمه‌گر، تقویت مشوق‌های صادراتی، دیپلماسی اقتصادی فعال و تکیه بر مزیت‌های نسبی، نوسازی صنایع و تامین اعتبار آنها، بازار سرمایه و منابع مالی ارزان قیمت برای تولید در کنار هم باید منجر به بهبود وضعیت نابسامان تولید و اقتصاد کشور شود.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، توسعه بخش معدن کشور را مشروط به انعقاد قراردادهای بلندمدت با شرکت‌های بزرگ معدنی بین‌المللی دانست و افزود: بخش معدن کشور برای به فعلیت در آوردن ظرفیت‌های نهفته و بالقوه خود تا حد محدودی می‌تواند روی بازار پولی داخلی حساب باز کند اما برای توسعه این بخش باید مدل قراردادهای نفتی را به اجرا درآورد. لزوم توسعه بخش معدن و محدودیت منابع ریالی داخلی ایجاب می‌کند روی سرمایه‌گذاران خارجی حساب ویژه‌ای باز شود.


captcha