:
كمينه:۱۸.۷۳°
بیشینه:۱۹.۷۹°
Updated in: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
مرحله نخست دادگاه فساد بزرگ به فرجام نزدیک شد:

حکم اعدام «مه‌آفرید امیرخسروی» تأیید شد +تکمیلی

با گذشت بیش از هفت ماه از برگزاری آخرین نشست دادگاه رسیدگی به پرونده مته‌مان فساد بزرگ بانکی در دادگاه انقلاب، حکم صادر شده برای دو متهم این پرونده که با اعتراض ۳۷ تن از ایشان به دیوان عالی کشور ارسال شده بود، توسط شعبه سیزده دیوانعالی کشور مورد تأیید قرار گرفت تا «مه آفرید»، متهم ردیف اول پرونده یک قدم به اعدام نزدیک‌تر شود.
کد خبر: ۷۲۹۳
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۸

 با صدور احکام پرونده فساد مالی سه هزار میلیاردی، به جز دو تنی که تبرئه شدند، ۳۷ متهم دیگر به احکام صادر شده اعتراض کردند تا بدین ترتیب پرونده ایشان به دیوان عالی کشور ارسال شود؛ پرونده‌هایی که به نظر می‌رسند روزهای آخر رسیدگی به آن‌ها در حال سپری شدن است.

به گزارش «تابناک»، قضات شعبه سیزده دیوانعالی کشور که از مهرماه مشغول بررسی پرونده و احکام صادره دادگاه انقلاب برای ۳۷ متهم بخش اول فساد بزرگ مالی بودند، حکم اعدام مه‌آفرید امیرخسروی، متهم ردیف اول این پرونده را تأیید کردند. 

آیت‌الله محسنی گرکانی، رئیس دیوان عالی کشور در این باره به مشرق گفت: حکم دو تن از متهمانی که به اعدام محکوم شده بودند تائید شده و مابقی محکومین حکمشان نقض شده است؛ از این رو که توسط قضات عالی رتبه دیوان در این پرونده‌ها نقص گرفته شده نه اینکه احکام نقض ماهوی شده باشد. یعنی می‌بایست این پرونده‌ها اصلاح شده و دوباره به دیوان عالی کشور باز گردد.

وی در پاسخ به این سوال که پس از اعلام احکام تائید شده، پس از چه مدت حکم اعدام مه آفرید خسروی به مرحله اجرا گذاشته می‌شود، گفت که این موضوع بستگی به وضعیت شعبه‌ای که پرونده را رسیدگی می‌کند دارد زیرا گاهی به مشکلات و مسائلی بر می‌خورند که زمان بیشتری برای سیر تحقیقات لازم است. 


رئیس دیوان عالی کشور در خصوص زمان قطعی اجرای حکم اعدام هم مجددا تاکید کرد که البته موضوع بستگی به این دارد که باز شعبه از نظررسیدگی دقیق پرونده با مسائل و مشکلات دیگری برخورد نکند چون مساله اعدام است. 

گرکانی در پاسخ به این پرسش که بالاخره حکم اعدام چه زمانی حالت اجرایی پیدا می‌کند، گفت که پس از ابلاغ حکم اعدام مه آفرید خسروی در زمان خودش به مرحله اجرا گذاشته می‌شود.

گفتنی است، پرونده ۳۷ متهم از بخش اول رسیدگی به پرونده فساد بزرگ مالی موسوم به اختلاس ۳ هزار میلیارد تومانی ۱۸ مهر به دیوانعالی کشور رفت. 

در این بخش از رسیدگی‌ها که از ۲۹ بهمن سال ۹۰ آغاز شد و بعد از برگزاری ۱۵ جلسه، روز ۲۵ تیرماه امسال به پایان رسید، ۳۹ متهم توسط قاضی ناصر سراج محاکمه شدند که در ‌‌نهایت ضمن تبرئه دو متهم، ۳۷ نفر از آن‌ها به اعدام، حبس، رد مال و مجازات‌هایی دیگر محکوم شدند که پرونده با اعتراض تمام ۳۷ متهم به دیوانعالی کشور ارجاع شد. 

قضات شعبه ۱۳ دیوانعالی کشور مأمور رسیدگی به این پرونده ۲۲ هزار برگی شدند که یک هزار و ۶۶۰ برگ آن مربوط به احکامی است که قاضی برای متهمان در نظر گرفته است.

تکمیلی:

وکیل متهم ردیف اول: حکم نهایی هنوز ثبت دادنامه نشده است

غلامعلی ریاحی به مهر گفت: من شخصا به دفتر رئیس دیوانعالی کشور و شعبه مربوطه در دیوان مراجعه کردم و آن‌ها گفتند حکم نهایی هنوز ثبت دادنامه نشده است. 

وی افزود: با توجه به اینکه منبع این خبر شخص رئیس دیوانعالی بوده است موجب تشویش بسیاری از خانواده‌ها شده به طوریکه مجهول بودن نام برخی محکومین سبب تشدید فشار خانواده‌ها به وکلا برای مطلع شدن از کم و کیف حکم نهایی شده است. 

ریاحی گفت: مسئولین مربوطه دیوانعالی اظهار داشتند با توجه به انتشار ناقص خبر سعی می‌کنند موضوع از طریق سخنگوی قوه قضائیه قبل از جلسه سخنگو رسانه‌ای و اعلام شود.

توضیحات دفتر سخنگوی قوه‌قضاییه

در پی انتشار این خبر، دفتر سخنگوی قوه‌قضاییه با اعلام اینکه چهل‌وچهارمین نشست خبری سخنگوی قوه‌قضائیه حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در روز دوشنبه ۳۰ بهمن، برگزار خواهد شد، از اعلام اخبار مهم و دقیق درباره پرونده فساد بزرگ مالی توسط سخنگوی قوه‌قضائیه خبر داد. 
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۱/۲۸
0
0
ببینیم عرضه اعدام یه پایمال کننده خون شهدا را دارین یا اونم باید امریکا انجام بده