:
كمينه:۱۷.۶۲°
بیشینه:۱۷.۹۹°
Updated in: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

مهدی کرباسیان: کمپانی‌های بزرگ دنیا در راه ایران/ فولادسازان آلمانی تا 2 هفته آینده به ایران می‌آیند

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت سال نو میلادی را سال تحرک و پویایی سرمایه گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران دانست و با بیان اینکه با توجه به نتایج مثبت مذاکرات ژنو، پای سرمایه‌گذاران و مدیران بزرگترین کمپانی های دنیا در این حوزه به ایران باز می‌شود، گفت: فولادسازان آلمانی ظرف دو هفته آینده به ایران می آیند.
کد خبر: ۲۱۸۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۵
در سال نو میلادی، تحرک چشمگیری در سرمایه گذاری‌ها و توسعه پروژه های معدن و صنایع معدنی در کشور صورت خواهد گرفت و با توجه به نتایج مثبت مذاکرات ژنو، پای سرمایه‌گذاران و مدیران بزرگترین کمپانی های دنیا در این حوزه به ایران باز خواهد شد.




مهدی کرباسیان در گفتگو با مهر گفت: ظرف دو هفته آینده، مدیران عامل بزرگترین فولادسازان آلمانی به ایران خواهند آمد، این در شرایطی است که در مقطعی از هشت سال گذشته، برای سرمایه گذاری در طرحهای فولادی از این کمپانی ها درخواست شده بود، اما پاسخی از سوی آنها دریافت نشده بود در حالی که هم اکنون قرار است به ایران بیایند.

وی تصریح کرد: ظرف سال‌های گذشته مدیران شرکت‌های غربی به ایران نمی آمدند و یا برای سرمایه گذاری با پوشش طرف ایرانی و پیمانکاران، وارد عمل می شدند، اما هم اکنون این فضا شکسته شده و ایران از جمله کشورهای هدف آنها برای سرمایه گذاری است.

به گفته کرباسیان، طرح الکترود گرافیکی اردکان و نیز پروژه سرب و روی مهدی‌آباد از جمله طرحهایی است که با مشارکت از سوی شرکت‌های ایتالیایی- آلمانی در ایران اجرایی خواهد شد.

وی اظهار داشت: با پیشرفت صورت گرفته در مذاکرات ژنو، شرکتهای معتبر بین المللی آینده روشنی را برای سرمایه گذاری در ایران می بینند، به خصوص اینکه از سوی کشورهای غربی و آمریکایی نیز در لیست سیاه تحریم قرار نخواهند گرفت.

نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
0
0
جنرال موتورز آمریکا چند سال پیش بخاطر ساخت خودروهای باکیفیت در حال ورشکستگی بود. موضوع از این قرار بود که محصولاتش اونقدر باکیفیت و با دوام بودند که مشتریان برای چند سال بی نیاز از تعویض قطعات میشدند درست برخلاف سیاست چینی ها و این یعنی بهبود اوضاع اقتصادی مشتریان و ایجاد امنیت برای اقتصادشون. حالا چرا در این برهه از زمان ما نباید از فرصت بوجود اومده استفاده کنیم و راه رو برای ورود خودروسازهای باکیفیت مثل جنرال موتورز هموار نکنیم؟
وقتی خودروسازای فرانسوی میتونند بر هیئت مذاکره کنندشون در 1+5 تاثیر بزارند چرا همین کارو با خودروسازای آمریکایی و سرمایه گذاراشون نکنیم؟
الان بهترین فرصت برای عمیقتر کردن شکاف بین دوستان آمریکایی ایران و دشمننانشون در لابی ها سیاسی مختلف هست.