:
كمينه:۱۵.۷۹°
بیشینه:۱۷.۹۹°
Updated in: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰

کشورداری دارای سه ضلع مدیریت منابع، ساختارها و عملکرد است

تحلیلگر مسائل راهبردی با تاکید براینکه کشورداری دارای سه ضلع مدیریت منابع، ساختارها و عملکرد است، گفت: مدیریت صحیح منابع اعم از مالی، انسانی، طبیعی و فیزیکی در چارچوب یک ساختار شفاف، قاعده مند و مبتنی بر شایسته سالاری قطعا خروجی خوبی برای کشور به همراه دارد که نتیجه آن رشد و توسعه است.
کد خبر: ۱۷۴۳۴۸
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۱
اقتصادگردان  - در حال حاضر افراد با سلایق مختلف صحبت از برنامه های خود برای اداره کشور می کنند لذا این سوال مطرح است که با کدام رویکرد و استراتژی می توان کشور را به خوبی اداره کرد. در همین زمینه دکتر حسین امیری گنجه، تحلیلگر مسائل راهبردی معتقد است کشورداری دارای سه ضلع مدیریت منابع، ساختارها و عملکرد است.
حسین امیری گنجه در گفت وگو با خط بازار گفت: هیچ یک از اظهارنظرهای انتخاباتی تاکنون مشخص نکرده است که به لحاظ رویکرد کلان چه برنامه ای برای  مدیریت منابع و اصلاح ساختارها دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به چالش های داخلی و خارجی یکی از مهم ترین مسایل کشور نحوه اداره کشور است که این امر یک فرآیند پیچیده همراه با سعی و خطاست.
این تحلیلگر مسائل  راهبردی گفت: کشور دارای منابع، پتانسیل ها و امکانات فراوانی است که در صورت استفاده بهینه از این فرصت ها می توان بستر رقابت ایران با دیگر کشورها را مهیا کرد.
وی گفت: همچون ژاپن و کره جنوبی بایستی تمرکز مدیران کشور و نقطه آغاز مدیریت صحیح کشور، مدیریت منابع باشد که برای این امر نیازمند تغییر ساختارهاو ضوابط کلان و خرد هستیم.
امیری گنجه گفت: هر چه اداره کنندگان کشور نسبت به مشکلات و راه حل ها خرد و اطلاع جمعی بالاتری داشته باشند، سریع تر می توانند ساختارها را مبتنی بر مدیریت منابع تصحیح کنند.
وی افزود: در این مسیر استفاده از نهادهای اجتماعی یک ضرورت است چرا که این نهادها مسائل و راه حل ها بهتر از بقیه می‌توانند درک کنند و به مدیران کشور انتقال دهند.