:
كمينه:۲۳.۷۳°
بیشینه:۲۴.۷۹°
Updated in: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۷

اعطای « نشان ملی تغذیه » به تولیدکنندگان و خدمات دهندگان صنایع غذایی کشور

اجلاس ملی « سلامت مواد غذایی ، از فرآوری تا مصرف » توسط « انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور » برگزار می شود
کد خبر: ۱۷۳۹۷۷
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۲

اقتصادگردان  - به گزارش روابط عمومی دبیرخانه اجلاس " سلامت مواد غذایی ، از فرآوری تا مصرف » ، در راستای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت مواد غذایی و اصلاح و ترویج الگوی مصرف ، مبتنی بر برنامه های راهبردی وزارت بهداشت، « انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور  » در نظر دارد براساس مصوبه شماره 5645/100 نخستین همایش ملی " سلامت مواد غذایی ، از فرآوری تا مصرف " را با مشارکت سازمان غذا و دارو ، وزارت صمت، سازمان نظام پزشکی ، شورای عالی سلامت ، سازمان شیلات و شورای سیاستگذاری صدا و سیما ،  24 مهر ماه سال جاری همزمان با روز جهانی غذا در محل انستیتو تحقیقات و تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار نماید .
همچنین  در این همایش برای اولین بار " نشان ملی تغذیه"  به تولید کنندگان و خدمات دهندگان و افراد شاخص و کارآمد در این حوزه بر اساس دستورالعمل مصوب شورای عالی انستیتو اعطا خواهد شد . 
گفتنی است بر  اساس تصمیم نهایی  « انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور » و شورای سیاست گذاری نشان ملی تغذیه ،  موسسه فرهنگی و هنری « عصرگفتگوی قلم » به عنوان دبیرخانه اجرایی اجلاس ملی " سلامت مواد غذایی ، از فرآوری تا مصرف "  جهت پیگیری امور مربوط به ثبت نام و سایر امور اجرایی  مربوط به این نشان ملی  آغاز به کار کرد.

ضوابط ثبت نام کنندگان جهت حضور در فرآیند ارزیابی نشان ملی تغذیه :
1- ثبت نام جهت حضور در فرآیند کارشناسی به تنهایی موجب اخذ نشان نمی گردد و ثبت نام کننده حتماً باید امتیازات و تأییدات کمیته علمی و ارزیابی را اخذ نماید . 
2- با توجه به اینکه محصولات تولیدی نیاز به تأییدات آزمایشگاهی دارند ، هزینه های مربوطه طبق تعرفه آزمایشگاه مورد تأیید سازمان غذا و دارو ، با ثبت نام کننده می باشد . 
3- برخی از معیارهای اعطای نشان مطابق مصوبه شماره 5654/100 انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به شرح ذیل است ؛ 
- چهره شاخص و تأثیر گذار در ارتقاء و ترویج دانش تغذیه در سطوح ملی ، منطقه ای یا بین المللی 
- ارائه فرآیند یا خدمات که منجر به بهبود وضعیت تغذیه در جامعه گردد .
- فرآورده های غذایی ، صنفی یا صنعتی دارای ویژگیهای مطابق با معیارهای سلامت و تغذیه سالم باشد.
تولیدکنندگان و خدمات دهندگان در حوزه صنایع غذایی کشور ، جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برگزاری این رویداد ملی می توانند  با شماره 02181020 داخلی 1001 و 1002 دبیرخانه این اجلاس موسسه  ( عصرگفتگوی قلم )  ،تماس حاصل نمایند.