:
كمينه:۱۰.۷۹°
بیشینه:۱۲.۹۹°
به‌روز شده در: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
گفتگو شبستان با حامی ۱۲ هزار یتیم؛

روایت یتیم نوازی تاجر فرش/ درختمان را هرس می کنیم

در پایتخت نشسته است و دلش به پیچ و خم های فقر مناطق مرزی گره خورده است.
کد خبر: ۹۵۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۶ - ۰۰:۲۱






اقتصادگردان_ به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، بازاری است. در بازار به خرید و فروش «فرش دستی» مشغول است. او نیز همانند خیلی از بازاری ها، ثروت زیادی دارد. ثروتش را از راه تجارت به دست آورده، اما تفاوتش با برخی از ثروتمندان این است که سخاوت زیادی به خرج می دهد.

مناطق محروم همانند جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان  که پا بگذارید؛ کمتر مسئول امدادی می بینید که نام او را نیاورد. از او به عنوان یک خَیِر یاد می‌کنند. خیِری که در پایتخت نشسته است و دلش به پیچ و خم های فقر مناطق مرزی گره خورده است.

جهانگیر ابراهیمی، 60 ساله و صاحب 3 فرزند پسر است. اعتقاد دارد؛ اگر امروز حامی یتیمان باشم، خداوند حامی فرزندانم است و دیگر جای نگرانی باقی نمی ماند. او حامی بیش از 12 هزار یتیم است.

او  درباره‌ی فعالیت‌هایی که در جایگاه نه یک بازاری بلکه در جایگاه یک خیّر انجام می‌دهد می‌گوید:

15 سال پیش؛ به اتفاق پدر مرحومم و برادرانم تعدادی از یتیمان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) را مورد حمایت قرار دادیم.

هنگامی که برکت و خیر این حرکت را در زندگی خود دیدیم، دوستان و آشنایانمان را نیز  تشویق کردیم تا در این راه گام بردارند.

در حال حاضر تعداد 12 هزار و 400 نفر از یتیمان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی که  از استان های محروم کشور همانند سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، خوزستان، قستمی از فارس و هرمزگان  هستند، را به همراه دوستان خود مورد حمایت قرار داده ایم.

آقای ابراهیمی؛ به دلیل شغلی که دارد با انسان‌های مختلف و بیشتر از قشر پولدار جامعه برخورد دارد که آنان را نیز به این راه دعوت می کند. درباره ی این موضوع تاکید می‌کند: کارت های امدادی کودکان از کمیته امداد استان ها به دستم می رسد که بنده نیز؛ هر کدام از آنان را در زون‌کن قرار داده و دوستانم که نزدم می آیند، این فایل ها را به آنان نشان می دهم تا حامی این کودکان شوند.

در مقابل جامعه مسئولیت داریم. باید هر کسی به اندازه‌ی خود بتواند برای جامعه اقدامی انجام دهد. به دوستانم می‌گویم شما توان مالی دارید لذا کودکان یتیم را تحت پوشش قرار دهید تا در آن دنیا کارتن خواب نباشید و در آخرت نیز خانه های زیبا داشته باشید.

او دارای سه فرزند است و همانند خیلی از خانواده ها نگران فرزندانش است. اما در راهی که قدم برداشته است دیگر جای نگرانی برای او باقی نمانده است. او با خدا معامله کرده است و در این باره نیز با صراحت می گوید: امروز نگرانیم، اگر فردای روزگار از دنیا رفتیم، آخرت فرزندانمان چگونه خواهد بود. بهترین کار این است که از یتیمان حمایت کنیم تا خداوند نیز حامی فرزندان‌مان باشد.

هنگامی افراد کمکی می کنند، شاید ظاهرا فکر کنند پول آنان کم می شود، اما این موضوع همانند یک درختی است که هرس می شود. ظاهر درخت کوچک می شود اما یک دفعه پر بار وبزرگ می شود.  بنده یا دوستانی که کمک کرده اند، امکانات زندگی آنان نیز بهتر شده است.

15 سال پیش ابراهیمیِ پدر 100 نفر از کودکان یتیم تحت حمایت قرار می دهد و پسران نیزحامی  50 نفر می شوند. در حال حاضر خانواده ابراهیمی توانسته است با همتی که در راه ترویج این کار نیک داشته اند، از دیگران نیز در این راه یاری بگیرند و تعداد  12 هزار و 400 یتیم را تحت پوشش قرار دهند.

ابراهیمی درباره‌ی نظارت بر این کمک‌ها می گوید: بنده خود نظارت می کنم، سعی کرده ایم با حامیان نیز شفاف سازی کنیم. برای نمونه پولی که واریز شده است را شماره حساب گرفته ایم که چه تاریخی واریز شده است.

او و همکارانش؛ نه تنها از یتیمان حمایت می کنند، برای نوعروسان جهیزیه تامین می کنند، افراد بی بضاعت را به زیارت مشرف می کنند، از استعداد های درخشان حمایت می کنند و خیلی کار های نیک دیگر. آنان در کمک کردن کم نمی آورند.