رئیس کنفدراسیون صادرات گفت: خطی که باید برای واحدهای تولیدی در نظر گرفته شود این است که کالایی تولید کنند در بازار خارجی به فروش رود و نباید به بازار داخل نگاه داشته باشند. امروز بازارهای هدف ما بازارهای خارج از کشور است. این کلید حل بحران امروز اقتصاد کشور است.
اقتصادگردان_ رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص انتظارات فعالان بخش خصوصی، به خصوص صادرکنندگان از دولت دوازدهم گفت: با توجه به این که مسیر اقتصادی کشور در برنامه ششم و بودجه سال 96 به تصویب مجلس رسیده و قرار است از اقتصاد مقاومتی به عنوان یک سند بالادستی استفاده شود پس تا حدودی مسیر اقتصاد کشور تعیین شده است.
محمد لاهوتی ادامه داد: نامگذاری امسال نیز نشان دهنده برنامهریزی دولت و حاکمیت برای خروج از رکود و افزایش اشتغال است اما باید واقع بین باشیم و انتظار نداشته باشیم که یک شبه این مشکلات حل شود بر همین اساس انتظار داریم که دولت دوازدهم با اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی که بر مبنای تولید داخلی و بازار بیرونی(صادارت) است در این چهار سال زمینه را برای پیشرفت کشور مهیا کند.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: در حال حاضر قیمت تمام شده کالا در ایران بالاتر از دیگر کشورها است. اما کیفیت در حد قابل قبولی قرار دارد و در برخی از کالاها که قیمت ما پایین است، کیفیت حداقلی وجود ندارد. دولت بعدی اگر میخواهد اشتغال و رکود را حل کند باید به حل مشکل واحد های تولیدی اهتمام ویژهای داشته باشد.
وی ادامه داد: خطی که باید برای واحدهای تولیدی در نظر گرفته شود این است که کالایی تولید کنند در بازار خارجی به فروش رود و نباید به بازار داخل نگاه داشته باشند. امروز بازارهای هدف ما بازارهای خارج از کشور است. این کلید حل بحران امروز اقتصاد کشور است.
وی در پایان تصریح کرد: دولت بعدی بهتر است به جای استفاده از مسیرها و کارهای گذشته همچون بالا بردن تعرفهها برای حمایت از تولید داخل و یا ممنوعیت صادرات برخی از کالاها به بهانه خام فروشی نگاه جدیدی به بازار صادراتی کشور داشته باشد و سیاستهای تازهای را بنیانگذاری کند. امیدواریم در دولت دوازدهم شاهد رشد صادرات، رشد ارزش افزوده و افزایش حجم تجارت خارجی متناسب با فعالیتها و ظرفیتهای کشور باشیم.